4 листопада – День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

5 листопада 2017 року

  4 листопада на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей. На захід завітали випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій, технікумів і коледжів.

     З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до них звернувся декан Вадим Кондратюк. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр і надав інформацію чим кожен з них і його підопічних займається. Вадим Миколайович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ВНЗ, підготовчі курси та олімпіади, які проводяться тут, про можливості міжнародного стажування, практичної підготовки та перспективу подальшого працевлаштування. Декан наголосив, що сьогодні ми рекламуємо всій факультет, який є одним з кращих на території нашої країни, і студенти тут навчаються найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися і постійно самовдосконалюватися.

    Неочікувано на захід завітав і ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко, який розповів коротко про історію університету, його структуру, традиції та принагідно запросив усіх відвідати урочисті заходи до 120-річчя нашої alma mater, які відбудуться у травні наступного року. СтаніславМиколайович у своєму виступі зазначив, що випускники факультету у більшості випадків є успішними людьми, тому кожен хто пов’язує своє майбутнє з навчанням в нашому університеті може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.

     Слід відзначити, що на початку представлення інформації про факультет в аудиторії були присутніми близько 60 потенційних абітурієнтів, а по завершенню в залі ніде було яблуку впасти. З 92 осіб, які взяли участь у анкетуванні, 44 учні шкіл чітко визначились, що хочуть навчатися на нашому факультеті, а дехто з них тут же почав оформляти документи на підготовче відділення на спеціальності факультету.

     Потому усі присутні переглянули відеофільм про факультет та ознайомилися з його матеріально-технічною базою. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, акваріуміальна, Голосіївська навчально-дослідна пасіка, лабораторії конярства, молока і м’яса, виставочні павільйони сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших. З позитивом вони відмітили і умови проживання, які створені у гуртожитку № 11.

     Тож бажаємо вдалого складення зовнішнього незалежного оцінювання нашим майбутнім абітурієнтам і зустрічі з ними 1 вересня 2018 року вже у студентських лавах факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Сергій Грищенко, 
заступник декана 
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook