"День першокурсника" на факультеті землевпорядкування

10 жовтня 2017 року

      Коли ти стаєш студентом вищого навчального закладу, готуйся до того, що зовсім скоро настане день, коли доведеться себе показати – «День першокурсника». І не просто показати, а запам’ятатися старшим курсам, викладачам і своїм одногрупникам, як герой екранів, кінозірка, віртуоз гумористичного жанру, співак, танцюрист і просто красень в одному обличчі. Задача не з легких, але воно того варте. Незабутні емоції та море позитиву гарантовані: тебе зустрічають оплесками всі присутні в залі, гучними оваціями магістри, посміхається заступник декана, зі сльозами на очах радіє куратор і серце його розривається від гордості за своїх студентів. Загалом, атмосфера ще та! Вся надія на побратимів, твоїх одногрупників, які допоможуть вистояти там, в центрі уваги публіки.

 

1 група (наставник О.В. Тихенко)

                                                                  Група скороченого терміну (наставник Н.В. Мединська)

     Перший курс факультету землевпорядкування зумів сьогодні впоратися з поставленою задачею. Готували представлення кожної групи всі з нереальним ентузіазмом. Три чудових команди: перша група – наставник Тихенко Ольга Володимирівна, друга група (англомовна) – наставник Колганова Ірина Григорівна і група скороченого терміну навчання – наставник Мединська Наталія Василівна. Перший курс запалив веселими піснями та запальними танцями зал.

   

     В результаті запеклої боротьби між командами перемогу здобули кращі з найкращих – друга група (англомовна). Головний приз – похід в боулінг з деканом факультету землевпорядкування Євсюковим Тарасом Олексійовичем. Але ніхто зі студентів першого курсу не залишився без подарунків – деканат факультету землевпорядкування приготував солодкі призи для всіх.

2 група, яка стала цього року кращою

    «День першокурсника» точно залишив у пам’яті всіх учасників та гостей позитивні емоції. Наступного року організація факультету чекає ще більше талантів від наступних вступників.

Анастасія Городнича,
заступник голови СО факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook