Профорієнтаційна робота та підготовчі курси - основні питання порядку денного чергового засідання кафедри

6 жовтня 2017, 2:08

5 жовтня відбулося чергове засідання кафедри методики навчання та управління навчальними закладами. Згідно порядку денного професор Ніна Журавська довела до відома колег інформацію про забезпечення студентів навчальними підручниками та посібниками з дисциплін кафедри, пояснила процедуру затвердження форми заявки на придбання літератури.

У свою чергу завідувач кафедри Василь Ковальчук виніс на затвердження план профорієнтаційної роботи кафедри на 2017-2018 н.р. та підняв питання дотримання трудової дисципліни та правил професійної етики науково-педагогічних працівників кафедри. Не оминув він також і питання про організацію семінарів для НПП НУБіП України в рамках «Школи педагогічної майстерності».

Доцент Оксана Витриховська наголосила щодо дотримання термінів та вимог до оформлення матеріалів для розміщення на офіційних сторінках кафедри та факультету, а доцент Ярослав Рудик висвітлив відмінності нової версії "Положення про планування та облік роботи НПП НУБіП України" від редакції 2016 року.

Не оминули колеги і питання підготовки ліцензійної справи для розширення спеціальності «Менеджмент» ОС «Магістр» ОП «Управління навчальними закладами» (деталі пояснила доцент Людмила Білан) та стан виховної роботи кураторів (доцент Валентина Яковлева).

Зібрання завершилося колективним обговоренням публікаційної активності співробітників кафедри та планів щодо її активізації.

Лілія Мартинюк,
старший лаборант

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook