Участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегічні напрями соціально – економічного розвитку держави в умовах глобалізації», м.Хмельницький

25 вересня 2017, 8:00
Завідувач кафедри фінансів проф.Давиденко Н.М. разом з доцентом кафедри фінансів Скрипник Г.О. взяли участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегічні напрями соціально – економічного розвитку держави в умовах глобалізації», м.Хмельницький, яка відбулася 22 – 23 та була присвячена 25-річчю Хмельницького університету управління та права.
 
Основною метою заходу було обговорення сучасних тенденцій, проблем, перспектив  та потенційних можливостей інноваційного розвитку української економіки в умовах глобальних викликів, вплив на її стан фінансових ринків в цілому та фінансово-банківського сектору зокрема, стану державних фінансів, вдосконалення системи управління та державного регулювання економічних процесів. Обговорення задекларованих питань супроводжувалось жвавою дискусією, науковим пошуком та встановленням контактів між освітянською  та академічною спільнотами, а також з представниками бізнесу та громадських організацій.
 
Завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Давиденко Н.М. виступила із доповіддю «Аграрні розписки як альтернативний інструмент інвестування бізнесу» на пленарному засіданні. У своїй доповіді професор Давиденко Н.М. зазначила, що введення такого механізму, як аграрні розписки суттєво збільшило обсяги інвестицій в аграрний сектор України. Для середнього та малого товаровиробника цей інструмент дає змогу легкого доступу до фінансів, потрібних для ведення бізнесу.
 
Доцент кафедри фінансів Скрипник Г.О. підготувала тези на тему «Інвестиційна привабливість Хмельницького регіону» та виступила із доповіддю на секційному засіданні, що викликала жваву дискусію учасників, оскільки аналітичні розрахунки та моніторинг економічної ситуації в Хмельницькій області, оцінка впливу зовнішніх факторів на інвестиційну привабливість Хмельницького регіону є досить актуальною темою для обговорення.
 
Титарчук І.М.,
доцент кафедри фінансів
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook