Вчені ради факультетів та ННІ розглянули готовність до нового навчального року та схвалили новий освітній курс університету

30 серпня 2017 року

 30 серпня 2017 року в усіх без винятку навчально-наукових інститутах та на факультетах відбулися засідання вчених рад. Центральними питаннями порядку денного стали готовність до нового навчального року та завдання перед колективами в контексті нового освітнього курсу університету.

  На розширеному засіданні вченої ради та зборах трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів розглянули підсумки діяльності факультету за минулий навчальний рік та перспективи його розвитку в руслі виконання програми «Голосіївська ініціатива 2020».

  

Декан факультету Вадим Кондратюк у своєму виступі окреслив головні досягнення колективу факультету в навчальній роботі, науковій та інноваційній діяльності та зупинився на викликах, які стоять перед колективом в 2017/2018 навчальному році. Слід зазначити, що 2016/2017 н.р. був для факультету в цілому успішним – було удосконалено та максимально адаптовано до міжнародних вимог робочі навчальні плани та програми, продовжено роботу по зміцненню матеріально-технічної бази факультету, розпочато роботу по створенню сучасних лабораторій для підготовки бакалаврів та магістрів, проведено дві Всеукраїнські студентські олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси і аквакультура», розширено спектр міжнародної діяльності та збільшено надходження коштів до спеціального фонду. Успішною для факультету вже втретє поспіль виявилася і вступна компанія – в 2017 році 316 юнаків та дівчат стали студентами факультету, з яких 192 – це студенти 1 курсу денної форми навчання.

  

Поряд з цим декан зупинився і на проблемах і основних викликах – це підвищення якості надання освітніх послуг, вивчення іноземних мов як студентами так і науково-педагогічними працівниками, активізація роботи щодо пошуку та участі працівників в міжнародних грандах і програмах, підвищення морально-етичних норм в колективі та добросовісне відношення викладачів до своїх посадових обов’язків, а студентів – до навчання. І звичайно ж одне з головних завдань – профорієнтаційна робота 2017/2018 та популяризація факультету і університету на теренах України та за її межами.

  

В обговоренні результатів роботи колективу та перспектив його розвитку взяли участь члени вченої ради та співробітники факультету.

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook