Для подальшого навчання студенти обирають спеціальність «Управління інноваційною діяльністю» в НУБіП України

19 липня 2017 року
НУБіП України

 

Світлана Моргун та Яна Хоруженко закінчили НУБіП України за спеціальністю «Економіка підприємства», самі родом з Кіровоградщини, Роман Ющенко закінчив НУБіП України за спеціальністю «Облік і аудит». Продовжити своє навчання вирішили за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю»
 
 
 
Чому обрали спеціальність «Управління інноваційною діяльністю»? Які переваги спонукали до цього?
 
Світлана та Яна: Під час навчання на бакалавраті у нас була дисципліна «Економіка та організація інноваційної діяльності». У ході вивчення якої  ми ознайомились з актуальними питаннями  створення інновацій та формування попиту на них, основних  етапів  НТП, створення інноваційних структур та комерціалізації інновацій.  Для досягнення конкурентоспроможності підприємства необхідним є  використання інноваційних підходів  в процесі діяльності та розвитку. Саме тому ми обрали дану  спеціальність оскільки вважаємо, що без інновацій не можливий ефективний розвиток аграрного сектору  в сучасних умовах.
Роман: Ще до закінчення бакалаврату почав турбуватись про подальшу освіту. Серед багатьох представлених спеціальностей саме на цю звернув увагу, адже декілька знайомих дали позитивну рекомендацію.  Закінчивши «Облік і аудит» я зрозумів, що спеціальність доволі серйозна та хороша, але цього замало! І тому саме спеціальність «Управління інноваційною діяльністю» зможе дати поштовх для  можливостей та перспектив у подальшій управлінській діяльності.
 
Які маєте досягнення в навчанні?
 
Світлана та Яна: В рамках вивчення дисципліни, нам було запропоновано ряд цікавих заходів. Наприклад, ми прийняли участь у щорічному конкурсі інноваційних проектів  «Віртуальна реальність», на якому  ми зайняли перше місце за відмінну підготовку та якісну презентацію проекту «Газон на будь-який смак». Також ми прийняли участь у щорічному "Фестивалі студентської науки - 2017", де посіли третє місце, окрім цього проходили стажування в Інституті інноваційного провайдингу у науковому відділі та відділі бізнес-інкубатору. Протягом навчання у магістратурі, ми плануємо реалізувати свої задуми  в «start-up»школі.
 
Чи маєте вже якісь плани щодо свого майбутнього після закінчення вишу?
 
Cвітлана та Яна: Оскільки свою професію ми хочемо пов’язати з підприємницькою діяльністю, то необхідним є володіння знаннями та навиками у сфері інноваційної діяльності. Це надасть підприємству можливість завойовувати нові сегменти  та ринки збуту.
 
Розмовляла Богдана Вишнівська
доцент кафедри менеджменту
інноваційної діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook