Робота студентського конструкторського бюро для потреб АТО триває

22 травня 2017 року

 Третій рік у студентському проектно-конструкторському бюро (СПКБ) НУБіП України ініціативною групою конструкторів, до складу якої входять викладачі кафедри конструювання машин та студенти факультету конструювання ведуться роботи по підготовці технічної документації для виготовлення мобільного хірургічного контейнера-трансформера. Контейнер призначений для надання у польових умовах медичної допомоги пораненим у зоні АТО. Цей контейнер, замовник ПП «Бонас» (директор Чорний О.М., куратор Качуровсський О.П.) планує передати військово-польовому шпиталю №61.

На сьогоднішній день, силами волонтерів Вінничини виготовлено каркас контейнера та встановлено на нього рухомі частини (дах, підлогу, стіни). На виготовлення каркасу та його рухових елементів було витрачено 4,2т металу та 150 тис.грн. Орієнтовна вартість готового контейнера (без мед. обладнання) буде складати 500тис.грн. Завершення основних робіт по контейнеру планується на кінець літа цього року.

Активну участь у підотовці технічної документації приймають студенти факультету КД:  Приходько Павло,  Рибачок Олександр,  Козятинський Микола, Кривонос Олексій.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook