Магістри-механіки підвищують знання та вдосконалюють вміння на сучасному виробництві

21 травня 2017 року

     Магістри механіко-технологічного факультету взяли участь у практичному семінарі для студентів факультетів механізації вищих навчальних закладів України, який пройшов у селі Рославичі Васильківського району Київської області. Організаторами семінару виступили компанія Great Plains Ukraine, асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція Agri Event

     Під час проведення семінару студенти ознайомилися із сучасними технологіями обробітку грунту, висіву сільськогосподарських культур, догляду за посівами та особливостями сервісної підтримки техніки Great Plains.

     Директор Great Plains Ukraine Андрій Воробйов представив студентам модельний ряд техніки компанії, розповів про особливості її використання в польових умовах України. А випускники механіко-технологічного факультету Вадим Мартиненко та Владислав Мартиненко, які нині працюють у компанії сервісними інженерами, провели тренінги з регулювання робочих органів ґрунтообробних машин, сівалок та агрегатів для внесення мінеральних добрив. Магістри-механіки мали можливість своїми руками здійснювати налаштування сучасної техніки та отримували конкретні відповіді на поставлені запитання, що являється невід’ємною складовою формування досвіду молодого інженера-фахівця.

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook