«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»
15 травня у рамках проведення «Фестивалю студентської науки-2017» звітував студентський науковий гурток кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів «Технологія риби і морепродуктів», керівник гуртка Голембовська Н.В.
Відкрив урочисте засідання і виступив з вітальним словом перед присутніми Чумаченко І.П. к.с.-г.н., директор Науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва та Кондратюк В.М., к.с.-г.н., декан факультету тваринництва та водних біоресурсів, які привітали усіх учасників Фестивалю та засвідчили актуальність заходу, зауваживши, що найкращі і талановиті студенти проявляють активність та інтерес до поглиблення власних знань.
Серед членів журі комісій, які оцінювали діяльність гуртків були представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічні працівники факультетів.
Гурток «Технологія риби і морепродуктів» представляв староста Прасол Ігор, який ознайомив слухачів з сучасними технологіями переробки риби, морепродуктів та розробленням інноваційних технологій.
За період роботи гуртківці прийняли часть у 3 конференціях, а саме:
- ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія і економіка в харчовій і косметичній промисловості», м. Харків, 20016 р.;
- IV Міжнародній науково-практичній конференції «Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи», м. Київ, 2016 р.;
- VІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», м. Київ, 2017.
На конференціях зроблено 4 доповіді із них 2 отримали дипломи І та ІІ ступеня.
Побажаємо учасникам успіхів, нових цікавих наукових ідей і не зупинятись на досягнутому.
Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів