СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ – ПРИЗЕРИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЗЕМЛЕУСТРІЙ І КАДАСТР»

25 квітня 2017, 11:17

         Студенти факультету землевпорядкування 19 – 21 квітня 2017 р. прийняли участь в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади в Одеському державному аграрному університету.


      В олімпіаді взяли участь 52 учасника, які є представниками 15 вищих навчальних закладів України: Національний університет біоресурсів і природокористування (м.Київ), Харківський національний аграрний університет імені В.В. Докучаєва (м. Харків), Львівський національний аграрний університет (м. Львів), Одеська державна академія будівництва та архітектури (м. Одеса), Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка (м. Полтава) та ін.
      Національний університет біоресурсів і природокористування представляли студенти факультету землевпорядкування які зайняли третє місце в командному заліку: Лукашик Наталія (4 курс), Приймак Тетяна (4 курс), Наумук Федір (магістр 1 року).
       Конкурсні завдання на ІІ етапі олімпіади проводились в два етапи (тестові та практичні), які включали в себе завдання з чотирьох дисциплін: «Землевпорядне проектування», «Земельне право», «Оцінка земель», «Геодезія».

        Супроводжували студентську команду від Національного університету біоресурсів і природокористування України, старші викладачі кафедри геодезії та картографії Іван Опенько та Олександр Шевченко.

Вітаємо наших студентів з вдалим виступом на Всеукраїнській олімпіаді бажаємо їм натхнення та нових наукових здобутків!!!
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook