Увага! Оголошено конкурс наукових проектів і розробок на 2018 рік!

14 квітня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, механіко-технологічний факультет

 

 

Шановні колеги, з 18 квітня 2017 р. в університеті оголошується перший етап конкурсного відбору проектів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок, виконання яких розпочнеться у 2018 р. за рахунок видатків державного бюджету.

     За формування тематики наукових досліджень і розробок необхідно орієнтуватись на вирішення найактуальніших проблем у сфері розвитку науки та економіки, зокрема шляхом формування міждисциплінарної тематики зазначених проектів. Перевага при відборі надається тим проектам, які мають особливо важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки держави, мають прикладні результати подвійного використання, а також конкурентоспроможності на світовому ринку і спрямовані на використання у соціальній сфері, виробництві, навчальному процесі.

     Мінімальний обсяг фінансування проектів планувати 300 тис. грн. на рік, пропоновані терміни виконання фундаментального і прикладного дослідження – до 36 місяців, розробки – до 24 місяців.

     Обговорення проектів НДР відбувається у наукових колективах, на кафедрах. Наукові керівники мають подавати проекти НДР, підготовлені за формами МОН України (у роздрукованому виді та на електронному носії), директорам НДІ/заступникам деканів факультетів з наукової роботи.

     До 03 травня 2017 р. директори НДІ/заступники деканів з наукової роботи мають подати у науково-організаційний відділ НДЧ (корп. 3, к. 215) відібрані проекти НДР у роздрукованому виді та на електронному носії, зведений їх Перелік по НДІ/факультету, витяг з протоколу засідання науково-технічної/наукової ради НДІ/факультету, листи підтримки по кожному проекту.

     19.04.2017 р. в аудиторії 201 корпусу № 3 о 1400 буде проведено навчальний семінар щодо особливостей підготовки проектів НДР на конкурс МОН України.

 

Форма проекту фундаментального/прикладного дослідження
Форма проекту науково-технічної (експериментальної) розробки
Перелік секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН України
Паспорти секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН України
Інформація до проекту (для подальшої публікації)
Згода на участь у виконанні проекту

 

В. Отченашко,
начальник науково-дослідної частини

 

Інформацію розмістив заступник декана з наукової роботи МТФ Іван Роговський

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook