Нагорода Ярослава Мудрого та духовна Медаль святих Кирила і Мефодія – як стимул до подальшого самовдосконалення

13 березня 2017, 13:52

   Нещодавно на Загальних зборах АН Вищої освіти України к.с.н.,доцент кафедри Технічного сервісу та інженерного менеджменту, професор із спеціальності «Соціологія управління», Заслужений працівник освіти України А.В. Шостак отримав дві високі нагороди: Ярослава Мудрого та медаль Кирила і Мефодія. Стати лауреатом Нагороди Ярослава Мудрого – вважається вельми престижним у академічному середовищі. Нагорода була вручена йому «за видатні наукові розробки в галузі соціологічних наук». Зокрема, він є автором унікальної рейтингової системи, котра понад 15 років діє у НУБіП і яку успішно впровадили у себе НУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», НУ «Львівська політехніка», Університет менеджменту освіти АПН України та десятки інших вищих закладів освіти різних рівнів акредитації як у Україні, так і за кордоном.

   Доклався Анатолій Вікторович і до справ науково-просвітницьких, котрі сприяють «розбудові духовності в Україні», за що отримав шановану серед інтелігенції медаль Святих рівноапостольних братів Кирила і Мефодія. Зауважимо, що Православна церква називає святих рівноапостольних Кирила і Мефодія «священною двоїцею, просвітителями нашими, які виточили нам джерело Богопізнання». Праця святих братів — це ще один доказ того, що всі народи повинні сповідувати віру в Господа Ісуса Христа рідною мовою, і мова кожного народу є священна й угодна Богові.

   Вітаємо Анатолія Вікторовича із заслуженими нагородами! Хай Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал, продовжують якнайкраще служити на благо нашого університету та всієї України! Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов – будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Подпрятов Г.І. – професор, завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф.Б.В. Лесика

Указ Святійшого Філарета.
 
 

Медаль Святих Рівноапостольних Кирила і Мефодія.

Духовну нагороду вручає представник Святійшого Філарета Протоієрей Віталій Володимирович Клос – доктор церковно-історичних наук, професор, завідувач кафедри церковної історії Київської православної богословської академії, клірик академічного храму святого апостола і євангелиста Іоана Богослова.

Нагороду Ярослава Мудрого вручає виконуючий обов’язки Президента АН ВО України, д.м.н., академік Табачников С.І.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook