Звітують відокремлені підрозділи НУБіП: Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової

2 лютого 2017 року

    На зборах трудового колективу Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової заслухали звіт директора Ольги Гордієнко про результати роботи колективу у 2016 року та завдання на рік наступний у рамках виконання програми розвитку коледжу «Голосіївська ініціатива – 2020».

     Діяльність коледжу була спрямована на надання якісних освітніх послуг, розвиток та модернізацію матеріально-технічної та навчально-методичної бази, підвищення якості практичної підготовки, розроблення системи профорієнтації та сприяння працевлаштуванню випускників, забезпечення стабільності навчально-виховного процесу у коледжі та використання системи управління якістю підготовки, оптимізацію витрат, роботу по виконанню заходів Програми енергозбереження, покращення умов проживання студентів
     У 2016 році в колективі працювали 42 педагогічні працівники, вони брали участь в роботі експертних комісій МОН України з питань ліцензування та акредитації, комісій методики навчання та інформаційно-методичного забезпечення підготовки фахівців, конференціях і семінарах, представили значно більше конкурсних матеріалів в ДУ НМЦ «Агроосвіта». Розпочато роботу із запровадження дуальної системи навчання.
     Створено відділ профорієнтації та сприяння працевлаштуванню «Центр кар’єри та працевлаштування», ефективно працює міжкафедральна навчальна лабораторія НУБіП з підготовки бакалаврів заочної форми навчання, в якій зараз навчається 140 студентів.

     По зміцненню матеріально-технічної бази коледжу проведено ремонт ряду аудиторій, придбано обладнання для тренажерної зали, комп’ютерний клас на 14 робочих місць, замінено головний сервер для забезпечення роботи навчальної бухгалтерії, модернізовано аудіо-відео лабораторію для роботи в режимі он-лайн, благоустроєно територію колекційно-дослідного поля, придбано газонокосарки та навчальну та науково-методичну літературу, успішно функціонує навчальна бухгалтерія, обладнана переносним інтерактивним пристроєм та комплексом програмного забезпечення. Відремонтовано спортивну залу, фітнес- і тренажерну зали тощо.

     Щодо життя студентства. Тут директор відзначила його активну участь у Всеукраїнських та обласних олімпіадах і конкурсах (одне 1-ше, два 2-х і два 3-х місця), студенти проходить практичне навчання у передових сільськогосподарських підприємствах,брали участь у 17 відкритих виховних годинах, працював загін з підтримки правопорядку. Крім того, створено базу даних асоціації випускників, запроваджена практика надання шефської допомоги школі-інтернату, оновлено експозиції музею коледжу, виготовлено стенд Героям Небесноїсотні та експозицію «Пам’яті загиблих учасників АТО Бобровицького району»

     Працювали секції з легкої атлетики, волейболу, шахів, футболу, баскетболу, пауерліфтінгу, настільного тенісу. Проведено спартакіаду серед студентів, викладачів та працівників коледжу, спортивні свята, спортивно-оздоровчі заняття для жителів міста, «Дні здоров’я», матчеві зустрічі з учнями ДЮСШ та ін. заходи.

     Серед основних завдань на 2017 рік Ольга Гордієнко назвала акредитацію спеціальностей «Бухгалтерський облік» і «Оціночна діяльність»,ліцензування робітничих професій «Озеленювач», «Лісоруб» і «Бджоляр», виконання державного замовлення на підготовку фахівців, удосконалення та поповнення електронної бібліотеки навчально-методичними матеріалами, формування інноваційної спрямованості діяльності викладачів та підвищення їх фахового рівня. Слід також продовжити практику укладання договорів між коледжем, роботодавцями та студентами для забезпечення майбутнього працевлаштування,впроваджувати дуальної системи підготовки спеціалістів тощо.

     У обговоренні звіту взяли участь заступники директора А.І. Шинкаренко і Н.О. Шаповал, методист міжкафедральної лабораторії М.К. Гудзенко, завідувач технологічного відділення В.Л. Філатова, завідувач відділу профорієнтації та сприяння працевлаштування «Центр кар’єри та працевлаштування» М.Л. Демидюк.

     Збори схвалили звіт директора Ольги Гордієнко за 2016 рік та обрали її делегатом на збори трудового колективу університету.

Тетяна Малюх,
викладач 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook