Відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Основи ГІС і ДЗЗ»

22 грудня 2016 року

Відповідно до графіку проведення показових лабораторних  занять 9 грудня на кафедрі геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі проведено відкрите лабораторне заняття для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» за напрямом підготовки комп’ютерні науки з дисципліни «Основи ГІС і ДЗЗ» на тему «Запити до бази геопросторових даних». Лабораторне заняття проводила кандидат технічних наук, доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі     Антоніна Москаленко.
Вивчення дисципліни передбачає не лише засвоєння теоретичних основ геоінформаційних технологій і технологій дистанційного зондування Землі, але й набуття навичок роботи зі спеціальним програмним забезпеченням, що дозволяє обробляти просторові дані. Ось і на цій парі студентам було запропоновано вивчити особливості виконання запитів на пошук просторових об’єктів за атрибутами та розташуванням у межах полігонів у професійному програмному засобі ArcGIS 10.2.
Лабораторне заняття проведено на високому теоретичному, методичному та практичному рівні з використанням сучасних методів представлення навчального матеріалу.


доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
Дроздівський О.П.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook