Сучасне птахівництво 2016: технології, якість та кадри обговорені на ІІІ міжнародному семінарі

9 грудня 2016 року

     Журнал «Сучасне птахівництво» Національного університету біоресурсів і природокористування України (кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві) за підтримки асоціації «Союз птахівників України» провів III міжнародний семінар «Сучасне птахівництво 2016 технології, якість та кадри» у рамках Міжнародної агропромислової виставки «ІнтерАГРО-2016»

      У роботі семінару традиційно взяли участь спеціалісти птахівничих підприємств різних форм власності, керівники та менеджери компаній-виробників і дистриб’юторів ветеринарних препаратів, кормів, кормових добавок, обладнання, наукові співробітники науково-дослідних інститутів, аспіранти, студенти і викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України та інші. 

      Привітав присутніх головний редактор журналу професор Віталій Бородай. Про стан та перспективи розвитку галузі птахівництва в Україні у 2016 році, проведення сертифікації птахівничих підприємств по ISO 22000 розповів генеральний директор «MNC Group», член правління асоціації «Міжрегіональний союз птахівників і кормовиробників України» Григорій Мазур. Сучасні проблеми птахівничої галузі – удосконалення технологій виробництва продукції, використання різноманітних кормових добавок у годівлі птиці, екологічні засади переробки посліду – знайшли відображення у доповідях науковців Білорусі і України, що призвело до жвавого обговорення учасниками семінару. Незвичайна, цікава доповідь «Використання собак-пастухів у птахівництві» Марини Немченко, судді і власника розплідника робочих собак породи бордер коллі, викликала величезний інтерес аудиторії.

 

     Вікторія Мельник, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України в своїй доповіді «Підготовка фахівців для галузі птахівництва у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» підняла важливі і актуальні питання щодо кваліфікації молодих фахівців, їх працевлаштування, затребуваності на підприємствах, а також запросила на навчання до НУБіП України.

 

     Тематика семінару, а також висококваліфіковані виступи доповідачів із захопленням були сприйняті усіма учасниками цього заходу і, зокрема, студентами магістратури факультету тваринництва та водних біоресурсів, аспірантами, які відвідали семінар разом із викладачами – професором Н.П. Пономаренко і доцентом В.В. Мельник.

Наталія Ковальчук,
директор редакції
журналу «Сучасне птахівництво»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook