Засідання наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик»

26 жовтня 2016 року
     26 жовтня 2016 року відбулося засідання наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик» на кафедрі генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського.
      Керівник гуртка, завідувач кафедри доцент Віталій Леонідович Жемойда ознайомив студентів з планами на 2016-2017 н.р., щодо наукової роботи, термінами проведення зустрічей, конференцій на кафедрі та за її межами, запропонував тематику роботи гуртка.
  
       Присутні студенти гуртківці розробили і затвердили план роботи гуртка на 2016-2017 н.р.,
обрали представників-координаторів роботи по курсах, зокрема: І-ІІ курс – Раков Андрій, ІІІ- ІV курс – Шепель Тетяна, магістри І-ІІ року – Спряжка Роман.
       Старостою гуртка залишається обрана в попередні роки магістр 1 року навчання Аліна Пузь.
    На засідання було запрошено директора НДІ Рослинництва, грунтознавства, біотехнології та сталого природокористування проф. Ганну Миколаївну Ковалишину, яка поділилась результатами наукової роботи в інституті , побажала гуртківцям не здавати раніше зайнятих високих позицій як в університеті, так і за його межами.
 
   В рамках «Дня бакалавра» та «Дня магістра» своє засідання гуртківці продовжили у бібліографічному відділі бібліотеки НУБіП України.
       Головний бібліограф відділу  Світлана Миколаївна Сердюк ознайомила гуртківців з періодич- ними науковими виданнями, базою авторефератів, дисертаційних, бакалаврських та магістерських робіт та з універсальною десятковою класифікацією (УДК).
 
      Також гуртківці ознайомилися та навчилися користуватися електронними ресурсами бібліотеки НУБіП України за вибором різних фільтрів, а саме за темою, автором чи рубрикою.

      Цікавою та необхідною була інформація для пошуку та обробки бібліографічної інформації для підготовки бакалаврських та магістерських робіт та методичні рекомендації щодо оформлення списку використаних джерел. 

Асистент кафедри генетики, селекції
і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
   Юлія Дмитренко
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook