Популяризація факультету аграрного менеджменту НУБіП України серед учнів старших класів

20 жовтня 2016 року

         З метою донесення до майбутніх абітурієнтів детальної інформації про НУБіП України та, зокрема, факультет аграрного менеджменту, старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Білецька Ганна Сергіївна 20 жовтня 2016 року відвідала один з навчальних закладів Броварського району Київської області - Великодимерський середній загальноосвітній навчально-виховний комплекс, до складу якого входять загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей, і провела профорієнтаційну роботу з учнями 10-А, 10-Б, 11-А та 11-Б класів.

Ганна Сергіївна надала старшокласникам детальну інформацію про історію та нинішню структуру НУБіП України, сучасну матеріально-технічну базу, професорсько-викладацький склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців  за освітніми ступенями бакалавр та магістр. Акцентувала увагу на перевагах навчання на  факультеті аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу,  висвітлила перспективи працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування". 

Було зроблено наголос на те, що  кращі студенти мають можливість навчатись та стажуватись за кордоном, випускники - продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі, а також паралельно отримати другу вищу освіту. Учнів було поінформовано про широкі можливості розвивати свої таланти в музичній, театральній і спортивній сферах та надано вичерпні відповіді на запитання щодо умов проживання в гуртожитках, харчування, доступу до Інтернет-мережі тощо.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook