Роль дорадництва в новому проекті - "Українська мережа сільського розвитку"

17 вересня 2016 року

 

       9 вересня 2016 р. пройшло засідання координаційної ради щодо обговорення проекту стратегії створення Української мережі сільського розвитку, який презентував Едріан Ніл – радник міністерства аграрної політики та продовольства України за фінансової підтримки агенції США з міжнародного розвитку USAID. 

        Засідання проходило на базі Інституту економіки та прогнозування НАНУ, за участю представників аграрної науки, освіти та громадянських організацій, ведуча – О.М. Бородіна, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України. Йшлося про взаєморозуміння та взаємодію у просуванні ідей сільського розвитку в Україні. 
      Були розглянуті наступні питання: роль «Проекту стратегії» для підтримки діючих локальних ініціатив; основні засади «Стратегії створення Української мережі сільського розвитку» та механізмів її реалізації; обмін досвідом діяльності членів засідання у сфері сільського розвитку.


   

 

 

 

 

 

 

 

     Засідання, яке було вже другим з початку роботи Е. Ніла в Україні, пройшло ефективно з обговоренням спільних дій, в тому числі і ролі дорадництва, його електронної системи е.Дорада в плані реалізації нового проекту.

 

Т.П. Кальна-Дубінюк, 
завідувач кафедри аграрного

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook