В ННІ післядипломної освіти успішно пройшла акредитація перепідготовки спеціалістів заочної форми навчання з п’яти спеціальностей

21 липня 2016 року

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 98-97 від 14.07.2016 року в університеті впродовж 18-20 липня працювало п’ять експертних комісій з метою проведення чергової акредитаційної експертизи перепідготовки спеціалістів зі спеціальностей: «Економіка підприємства»,  «Облік і аудит», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Землеустрій та кадастр».

 
У склад комісій були задіяні  відомі в Україні доктори наук, професори із Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Тернопільського національного економічного університету, Житомирського національного агроекологічного університету, Львівського національного аграрного університету, Національного лісотехнічного університету, Сумського національного аграрного університету.
 
Керівництвом ННІ післядипломної освіти були створені всі необхідні умови для роботи експертних комісій.
 
Висновки комісій одностайні: в Національному університеті біоресурсів і природокористування України витримані всі вимоги щодо акредитації перепідготовки фахівців з вищезазначених спеціальностей.
 
 
 
 
Разом з тим експертами були висловлені свої побажання і зауваження, які не впливають на рішення акредитування, але сприятимуть покращенню якості перепідготовки спеціалістів. А саме:
- створити в університеті умови щодо  подальшої підготовки докторів філософії та докторів наук на випускових кафедрах;
- більш широко впроваджувати у навчальний процес перепідготовки сучасні профільні програмні продукти;
- формувати тематику дипломних робіт із врахуванням запитів слухачів і суб’єктів господарювання, тощо.
 
Марія Кулаєць, 
директор ННІ післядипломної освіти
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook