Учні Новосільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів будуть вступати на факультет ветеринарнорї медицини

23 лютого 2016 року
с. Новосілки, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.

оцент кафедри терапії і клінічної діагностики Грушанська Наталія Геннадіївна та асистент Вишневський Сергій Георгійович провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів Новосільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Новосілки Києво-Святошинського р-ну, Київської обл. за сприяння її директора - Ліщук Ірини Олегівни.

Майбутнім абітурієнтам були роздані буклети про факультет ветеринарної медицини та університет, а також презентована інформація щодо умов вступу на факультет у 2016 році, навчального процесу та практичної підготовки студентів як у науково-дослідних господарствах  НУБіП України, так і на високо-технологічних підприємствах відповідних газулей господарювання України та Європи.

Виступаючим було задано безліч запитань стосовно матеріально-технічного забезпечення навчального процесу, можливостей займатися спортивною та творчою діяльностями, а також перспектив працевлаштування, на які було дано вичерпні відповіді. З огляду на кількість питань, які лунали в сторону виступаючих, інформація про факультет та університет зацікавила школярів, тому будемо раді прийняти їх в лави наших студентів!

Ю. Харкевич


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook