У Ніжинському агротехнічному інституті провели форум-семінар «Україна і світовий правопорядок»

13 грудня 2015 року

     9 грудня у відокремленому підрозділі університету «Ніжинський агротехнічний інститут» з нагоди Міжнародного дня захисту прав людини та 70-річчя створення ООН відбувся форум-семінар «Україна і світовий правопорядок». Так, 10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини (Human Rights Day). У цей день у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини.

     У нинішньому році Організація Об’єднаних Націй відзначає 70-річчя. За час свого існування ООН доклала максимум зусиль, аби виконувати задекларовані завдання – зміцнення миру і міжнародної безпеки та розвиток плідного співробітництва між державами-членами.
     Форум-семінар працював за такими напрямами: «Формування міжнародного досвіду захисту миру», «Україна – засновниця ООН», «Агентства, фонди та програми ООН в Україні». У доповідях учасників звучала інформація про Лігу Націй як першу міжнародну організацію, створену з метою запобігання світовим конфліктам, підтримання рівноваги та миру, а також про створення, структуру і діяльністьООН.

     Використаний організаторами заходу інтерактивний метод роботи в группах сприяв глибшому розкриттю теми, а також залученню до роботи практично всіх учасників. Підняті виступаючими цікаві, актуальні питання не залишили байдужими ані студентів, ані викладачів.

     Зазначений форум відбувся за активної участі студентів інституту під керівництвом старшого викладача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Грабовецького Олександра і в котре засвідчив: виросла гідна зміна, здатна втілити в життя світові стандарти в галузі освіти, науки, економіки, а головне – у забезпеченні дотримання прав людини.

Толочко Світлана Вікторівна,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook