Нарада деканів факультетів та директорів ННІ: Готуємось до вступної кампанії – 2016

13 жовтня 2015 року

     12 жовтня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася чергова нарада деканів факультетів і директорів ННІ.

Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував присутніх про роботу комісії університету в Мукачівському аграрному коледжі та соціологічне опитування студентів коледжу щодо навчально-виховної роботи, яке проводилося спільно із заступником начальника навчального відділу Олегом Єреськом. Із результатами, викладеними в акті, ознайомлений колектив коледжу. На фоні втраченого колишнім керівництвом коледжу почуття міри та різниці між «своїм» і «державним» ректор висловив великі сподівання на ефективне впровадження програми розвитку коледжу новим очільником.

     Перший проректор та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша обговорили з деканами і директорами порядок денний, а також програму семінару, проведення якого заплановано в рамках зборів із завідувачами лабораторій 16 жовтня.

     Потім на нараді за участю відповідального секретаря приймальної комісії Ігоря Ільчука уточнювався перелік конкурсних предметів для вступу до НУБіП України у 2016 році. Варто ретельно прорахувати та передбачити можливості і настрої майбутніх абітурієнтів. Станіслав Ніколаєнко вкотре наголосив на важливості профорієнтаційної роботи, яка є чи не єдиним виходом у складній вступній кампанії найближчих двох років, зумовленій демографічною кризою.


     Про підготовчі курси для вступу до університету та ЗНО доповідала Ніна Батечко, яка відповідатиме за їх організацію і моніторинг якості викладання дисциплін.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко звернула увагу присутніх на анкетування студентів НУБіП України, яке триватиме до п’ятниці, та закликала деканів і директорів донести зазначене до якомога більшої кількості студентів.


     Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова та Максим Мокрієв презентували присутнім особливості і нові переваги функціонування навчального порталу Moodle.

     Потому перейшли до питань культурно-виховної роботи. Завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк винесла на обговорення сценарій святкування Дня студента. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша ініціював проведення в рамках святкування «пісенних батлів».


     Сергій Миколайович підбив підсумки естафети та відзначив переможців. Керівник центру виховної роботи при кафедрі військової підготовки Олександр Максименко зазначив, що найактивнішими у змаганнях, приурочених Дню відкритих дверей на кафедрі, стали факультети аграрного менеджменту, агробіологічний, економічний.

Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook