Вшановуючи працю: співробітники університету отримали державні нагороди

31 серпня 2015 року

       31 серпня відбулося урочисте нагородження співробітників університету.

     Ми започатковуємо нову традицію – напередодні Дня знань говорити нашим викладачам, науковцям, співробітникам слова вдячності за їх звитяжну працю, розпочав зібрання ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Завтра мільйони дітей по всій країні прийдуть в класи і аудиторії. Наш університет відкриє свої двері перед студентами вже в 118-те! Завдання перед колективом стоять дуже великі: за наступні п’ять років увійти до п’ятірки кращих університетів України і першої тисячі - у світі. Для їх досягнення НУБіП прийняв стратегію розвитку «Голосіївська ініціатива 2020». Університет розвивається і в цьому заслуга, насамперед, людей, які тут працюють.

     Номінантів привітав голова профспілкового комітету співробітників НУБіП Ростислав Тарасенко. Він також зазначив, що в університеті відбуваються зміни, які охоплюють всі сфери його діяльності. Стратегічною ж ціллю є підняття іміджу нашого вишу. Для цього слід викорінити всі явища, що несумісні зі званням європейського університету. І це завдання всього колективу. А сьогоднішні нагороджені - приклад енергії і оптимізму у їх досягненні.

     Як зазначила учений секретар Оксана Барановська, для кожного члена нашого колективу особливо приємно отримати відзнаку саме рідного вишу. От і зараз розпочали саме з них. Заслуженими науковими працівниками НУБіП стали професор кафедри гігієни тварин та санітарії Дмитро Засєкін, завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик.
     Звання заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП присвоєно старшим викладачам Олександру Бистрому (кафедра надійності техніки), Галині Германчук (кафедра бухгалтерського обліку і аудиту), Світлані Гордєєвій (кафедра фізичного виховання), в.о. завідувача кафедри селекції, генетики і насінництва Віталію Жемойді, доцентам Анатолію Кушніру (кафедра ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництва), Анатолію Міщенку (кафедра теплоенергетики), професору кафедри загальнотехнічних дисциплін Ніжинського агротехнічного інституту Олегу Литвинову.

    

     До когорти заслужених педагогічних працівників університету приєдналися викладачі Іван Кіпаренко (Боярський коледж екології і природних ресурсів), Тетяна Малюх (Бобровицький коледж економіки та менеджмент ім. О. Майнової), Єва Примаченко (Немішаївський агротехнічний коледж) і керівник фізичного виховання Ірпінського економічного коледжу Ірина Снісар.

    Звання «Заслужений працівник НУБіП» отримали секретар деканату факультету аграрного менеджменту Людмила Ганенко, провідний фахівець відділу кадрів Лариса Грибан, завідувач філії наукової бібліотеки НУБіП України Тетяна Лєньова, майстер виробничого навчання кафедри конструювання машин і обладнання Володимир Нагорний, завідувач науково-дослідного відділу Агрономічної дослідної станції Таїсія Григорусь, заступник директора НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка Валентин Завадський, старший інспектор відділу кадрів Боярської ЛДС Ніоніла Кокора, завідувач машинного двору НДГ «Ворзель» Анатолій Костецький.

 

     Нагрудним знаком «За наукові та освітні осягнення» нагороджені професор кафедри гідробіології та іхтіології Микола Євтушенко, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Юрій Сухенко, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор Володимир Козирський.

     Нагрудний знак «Відмінник освіти» отримали доцент кафедри рослинництва Людмила Єрмакова, завідувач кафедри геоінфрмаційних систем і технологій Світлана Кохан, і завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Віталій Любецький.

  

     Подяки від Міністерства освіти і науки України вручені завідувачам кафедр - ґрунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули Анатолію Балаєву, аграрного консалтингу та сервісу Тетяні Кальній-Дубінюк, економічної теорії Михайлу Рудому, професору кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Леоніду Суку, доцентам Олександру Вальчуку (кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин), Олегу Заболотьку (кафедра механізації тваринництва), Василю Коваленку (кафедра аквакультури), Івану Коновалу (кафедра організації агробізнесу), Наталії Слободянюк (кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів), Ользі Тихенко (кафедра земельного кадастру), Олені Улютіній (кафедра адміністративного та фінансового права) і старшому викладачеві кафедри української та класичних мов Людмилі Дядечко.
     Подяки Київського міського голови отримали завідувачі кафедр - теорії та історії держави і права Віра Качур і цивільного та господарського права Лілія Панькова, доценти Вадим Іщенко (кафедра фармакології та токсикології), Олена Ковтун (кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності), Людмила Омельченко (кафедра соціальної роботи та психології), майстер виробничого навчання Людмила Булгакова.

 

     Почесними грамотами Голосіївскої районної в м. Києві державної адміністрації нагороджені завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослава Ларіна, професор кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Віктор Несвідомін, доцент кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Андрій Петренко.
     Подяки Голосіївської райдержадміністрації отримали доценти Олена Бабенко (кафедра романо-германських мов і перекладу), Валентина Теслюк (кафедра педагогіки), Сергій Усенко (кафедра електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка), старший викладач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Вікторія Опалко.

     Дмитро Засєкін від усіх нагороджених висловив слова вдячності, що в такий напружений рік вчена рада обрала саме їх для номінації. Та за започаткування такої гарної традиції і можливість ще раз поспілкуватися. Сьогодні колектив розвивається, оздоровлюється, омолоджується і ставить перед собою великі цілі. І нам вони до снаги, запевнив він.
     Людмила Єрмакова від іменинників дня подякувала керівництву за добре ставлення до людей і турботу про них, адже відзнака за працю для людини важить багато. Тож нехай наш освітянський корабель з усіма інноваціями і надалі впевнено йде вперед, жоден член його колективу не схибить на своїй дорозі, наші студенти будуть мудрими, а Україна – квітучою і мирною!

     Ще одним подарунком для присутніх став виступ жіночого вокального ансамблю «Октава».

Ірина Білоус

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook