Аспірантка Марина Таран та магістр Юлія Рубан перемогли в конкурсі Alltech Young Scientists

21 липня 2015 року

 Наші вітання представницям лабораторії біосенсорики Національного університету біоресурсів і природокористування України аспірантці Марині Таран та магістру факультету захисту рослин, екології та біотехнології Юлії Рубан за перемогу на українському рівні в конкурсі Alltech Young Scientists.

 
Молодий вчений Alltech - це найбільший світовий конкурс університетського рівня в агронауці, який проводиться уже 10-й рік поспіль.
 
Головна ціль програми — зацікавити якомога більше талановитих студентів та аспірантів вивчати науки, пов’язані із тваринництвом, та дати можливість найкращим із них презентувати свої ідеї та розробки, отримати заслужене визнання і продовжувати свою роботу на найвищому міжнародному рівні.
 
У конкурсі беруть участь студенти старших курсів та аспірантури із коледжів та університетів різних  куточків світу. Щоб взяти участь у змаганні та поборотися за чималенький грошовий приз, студенти повинні написати і подати на розгляд ради конкурсу наукову роботу на сільськогосподарську тему.
 
У перспективі на 2015-2016 рр., програма Молодий вчений Alltech пропонує науково-дослідним організаціям та університетським кафедрам можливість стати партнерами програми. В якості партнера, переможці місцевого конкурсу будуть швидко відслідковуватися на обласних змаганнях Молодий вчений Alltech і отримувати ряд пільг академічного та кар'єрного характеру. 
 
Катерина Шаванова
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook