Фестиваль студентської науки - 2015 на факультеті ветеринарної медицини: I-й етап

8 травня 2015 року

     6 травня на факультеті ветеринарної медицини відбувся І етап "Фестивалю студентської науки – 2015". У ньому взяли участь представники всіх 34-х студентських наукових гуртків факультету, зокрема, 6 з кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, 5 з кафедри біохімії тварин, по три з кафедр акушерства, епізоотології, фізіології, по два з кафедр анатомії тварин, паразитології, терапії, фармакології, гістології, по одному з кафедр ветеринарної гігієни та санітарії, ветеринарно-санітарної експертизи, патологічної анатомії, хірургії.

     Учасників фестивалю привітали директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д.А. та заступник голови Ради молодих вчених НДІ здоров`я тварин з питань студентської наукової роботи Сердюков Я.К.

    

     Виступи гуртківців оцінювало журі з числа науково-педагогічних працівників, ради аспірантів та студентського активу. Фестиваль відвідали багато студентів та викладачів факультету.

     Приємне враження на присутніх справило те, наскільки різноманітними є напрямки досліджень, що активно розробляються студентами, різноплановість тематик, велика кількість публікацій різного рівня, від внутрішньовузівських – до видань, що входять до міжнародних наукометричних баз. А ще - нагороди, отримані гуртківцями-учасниками конференцій, семінарів, конкурсів наукових робіт, олімпіад тощо.
     За результатами виступів рекомендовано до участі в ІІ етапі фестивалю представників трьох гуртків.

     Крім того, в рамках заходу працювала виставка досягнень наукових гуртків факультету за поточний навчальний рік. На ній представлено препарати, виготовлені студентами, дипломи, грамоти та інші відзнаки, отримані ними, видання, де вони публікувалися протягом року, патенти, у створенні яких брали участь. Розширену експозицію презентували гуртки екології, патологічної анатомії, паразитології, гістології, біохімії з поглибленим вивченням англомовної біохімічної термінології та ін.

    

Сердюков Я.К.,
доцент кафедри патологічної анатомії,
заступник голови Ради молодих вчених НДІ здоров'я тварин


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook