Студенти-економісти стали призерами II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

29 квітня 2015 року

     Дипломами за участь у ІІ Етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» нагороджені Тракай Катерина Олегівна за нестандартний та креативний підхід до виконання поставлених завдань та Вовк Ірина Вячеславівна  за найкращі теоретичні знання.

     Дипломами IV ступеня нагороджені Волинець Іванна Василівна з дисципліни «Фінансовий менеджмент» та Собко Ігор Володимирович з дисципліни «Страхова справа».

     Грамоти у ІІ Етапі Всеукраїнської студентської олімпіади отримали: Литвинець Наталія Олександрівна за оригінальний розв’язок завдань з дисципліни «Фінанси і кредит», Сидорчук Анастасія Ігорівна за високий рівень теоретичної підготовки з дисципліни «Фінансовий менеджмент» та Собко Ігор Володимирович за високий рівень знань страхової термінології з дисципліни «Страхова справа».

     Також, крім здобутих дипломів і грамот студенти отримали заохочувальні подарунки та сертифікати. Деканат економічного факультету щиро вітає переможців та висловлює подяку викладачам за висококваліфіковану підготовку студентів з вищезазначених дисциплін.

    

   

    

    

 

Андрій Ярковий,
доцент кафедри  економіки праці та розвитку сільських територій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook