Співпраця між НУБіП України та Академією сільськогосподарських наук Грузії набирає обертів

13 березня 2015 року

     У жовтні минулого року між нашим вишем та Академією сільськогосподарських наук Грузії був підписаний меморандум про співробітництво. Тож в рамках започаткованої співпраці 12-13 березня в університеті з робочим візитом перебуває віце-президент АСГН Грузії Анатолій Гіоргадзе.
     Під час зустрічі із деканом факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадимом Кондратюком обговорювалися проблеми зоотехнічної науки і освіти обох країн. Окрім того, були визначені спільні завдання та шляхи їх вирішення. Гість виявив велику зацікавленість підготовкою фахівців для галузі тваринництва.

       Сторони обговорили також реалізацію другого етапу договору. Мова йшла про стажування магістрантів та аспірантів університету на передових сільськогосподарських підприємствах Грузії та залучення на навчання грузинських студентів у наш виш.
     Потому відбулася зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком. Предметом розмови стало створення робочих груп та здійснення обміну делегаціями з метою підписання трьохсторонньої угоди між АСГН Грузії, НУБіП України та Технічним університетом Грузії.

     Після цього керівництво факультету тваринництва та водних біоресурсів ознайомило Анатолія Гіоргадзе з навчально-науково-виробничими лабораторіями технологій виробництва продукції бджільництва, лабораторіями конярства, птахівництва та технології виробництва молока і м’яса.

М. Повозніков,

професор кафедри біології тварин
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook