Студентське містечко

     Студентське життя в НУБіП України дуже різнобарвне. Університет надає широкі можливості для розвитку та самореалізації кожної особистості. Студентам створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.

   Незважаючи на деякі складнощі студентського життя, воно наповнене неповторними моментами. Спільні походи до кафе, вилазки на природу, веселі розіграші в гуртожитку, нічні заняття перед іспитом, гордість за отриманий високий бал і радість отриманої стипендії, численні свята та нові знайомства.
   Поза всяким сумнівом, студентські роки, що летять як мить, стануть одним із кращих періодів вашого життя та залишать по собі приємні спогади.
Тож сміливо вливайтеся в студентський колектив, проявляйте активність та реалізуйте свій потенціал на повну.

 Гуртожитки

 

   ПРОЦЕДУРА ПОСЕЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ДО ГУРТОЖИТКІВ СТУДЕНТСЬКОГО МІСТЕЧКА НУБіП УКРАЇНИ НА 2015-2016 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

              

      Адреса: вул. Генерала Родимцева, 7б.
      Тел.: 527-80-43.

 

Студентське містечко НУБіП України – комплекс гуртожитків з житловими приміщеннями, місцями загального користування, закладами громадського харчування, медичного і побутового обслуговування, спортивними кімнатами та іншими будовами, територія, на якій вони розташовані, та виробничі приміщення, необхідні для експлуатації і ремонту споруд, інженерного обладнання і комунікацій.


Основними напрямами роботи студмістечка є:
- розробка положень, методичних вказівок з питань соціального розвитку студентського містечка;
- забезпечення виконання мешканцями Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках студентського містечка НУБіП України;
- утримання приміщень гуртожитків в належному стані відповідно до встановлених санітарних норм та правил;
- укомплектування гуртожитків меблями, обладнанням, білизною та іншим інвентарем відповідно до встановлених норм;
- здійснення заходів з покращення житлово-побутових умов у гуртожитках;
- здійснення контролю за якістю ремонтів приміщень гуртожитків студентського містечка та об’єктів спортивної інфраструктури;
- здійснення постійного моніторингу використання фінансових надходжень, які отримані за проживання в гуртожитках студентського містечка;
- розробка та реалізація заходів щодо енергозбереження та зменшення комунальних платежів в студентському містечку;
- надання студентам, які проживають у гуртожитках, необхідних побутових послуг, виділення в гуртожитках приміщень для проведення виховної роботи, самостійного навчання, культурних та спортивних заходів;
- укомплектування штату гуртожитків, в установленому порядку, обслуговуючим персоналом;
- здійснення заходів протипожежної безпеки;
- сприяння органам студентського самоврядування гуртожитків у вирішенні побутових питань і відпочинку студентів, які проживають у гуртожитках.


В університеті налічується 14 гуртожитків, два з яких — готельного типу. Для активного відпочинку студентів, розвитку у студентської молоді потреби здорового способу життя як невід'ємного елемента загальної культури особистості у гуртожитках створені та успішно функціонують спортивні кімнати, читальні зали, світлиця, буфети.


Читальні зали облаштовано безкоштовним Wi-Fi. Прибудинкові території гуртожитків знаходиться в належному стані. У кожній кімнаті гуртожитків та у всіх побутових приміщеннях розміщені інструкції з безпечного користування електро- та газовими плитами, затверджені керівництвом університету.


Минулого року вперше було проведено огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток студентського містечка НУБіП України. Призові місця комісія розподілила наступним чином: 1-ше місце виборов гуртожиток № 5, 2-ге — № 7, а 3-тє розділили гуртожитки № 6 та № 11. Переможці отримали перехідний кубок, грамоту і 5 тисяч гривень на матеріальне стимулювання працівників гуртожитку та/або представників студентського активу. Гуртожитки, що посіли 2-гу і 3-тю сходинки відзначені грамотами і матеріальним стимулюванням у розмірі 3 і 1,5 тисячі гривень відповідно.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook