І етап перевірки стану готовності кампусу до поселення студентів на 2023-2024 н.р.

30 червня 2023 року
  На виконання наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка, для організації та проведення належної підготовки гуртожитків студентського містечка НУБіП України до нового навчального року, розпочався перший етап огляду технічного стану готовності кампусу очільниками господарських служб.

  Протягом тижня Сергій Стецюк, директор студентського містечка спільно із Олегом Самсонюком, головним інженером та Віктором Антоненком, начальником відділу з надзвичайних ситуацій провели детальний огляд 11 гуртожитків. Перевіряли готовність в наступній комплектації: естетичний вигляд кімнати, достатнє забезпечення м’яким та твердим інвентарем, належне функціонування сантехнічного обладнання у місцях загального користування і звісно, готовність укриття.

  Зазначимо, що, на зараз, для поселення першокурсників виділено 234 житлові кімнати, половина вже відремонтовані та готові. Спільними зусиллями завідувачів гуртожитків, працівників господарських служб ми готуємось на належному рівні прийняти наших новоприбулих мешканців.
  Упродовж дня, 29 червня, укриття, що знаходяться на території студентського містечка інспектували представники Голосіївської районної державної адміністрації в місті Києві. Значних зауважень не отримали, проте є до чого прагнути та удосконалювати.

  Підводячи підсумки, зазначимо, що забезпечення якісних житлово-побутових умов, збереження життя і здоров’я наших студентів – пріоритет для керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України. Так було, є і буде. Ректорат намагається облаштувати усе необхідне для безпечного та комфортного перебування студентів в гуртожитках. Адже, кожен з них – частина України та обіцянка її майбутнього. Саме наша єдність уже зробила все те, що інші вважали неможливим. Один за одного, пліч-о-пліч – принцип, якого навчив Університет та саме той принцип, що приведе до перемоги!

  Робота в гуртожитках триває, докладаємо усіх зусиль аби на гідному рівні зустріти студентів!

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook