Юридичний факультет запросив учнів шкіл Чернігівщини до навчання в університеті

14 лютого 2015 року

Людина народжується на світ не для
того, щоб зникнути безвісною пилинкою.
Людина народжується, щоб лишити по
собі слід вічний.

В.О.Сухомлинський


     З метою ознайомити випускників шкіл Чернігівщини з перевагами отримання вищої освіти в нашому університеті та запросити їх на навчання загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів с. Нова Басань Бобровицького району відвідала асистент кафедри цивільного та господарського права Наталія Поліно.

    Ця школа обрана не випадково, адже в свій час в ній навчалися багато видатних постатей, серед яких Василь Іванович Лопата – заслужений художник – графік України, Михайло Васильович Зубець – Президент Академії аграрних наук. 


     Юридичний факультет нашого університету закінчили випускники школи Нагорна Оксана, Сова Валентина, Гармата Олександр, Поліно Алла


 

Школярів цікавила історія НУБіП України і юридичного факультету, його традиціями і досягненнями, умовами вступу та навчання. Учні 9 класу, які бажають залишити стіни школи в цьому році, розпитували про можливості навчання у відоклемлених підрозділах вишу та перспективи подальшого здобуття вищої юридичної освіти. 

Десятикласник дізнавалися, на які предмети потрібно більше звертати увагу, щоб гарно здати ЗНО і мати можливість навчатись на юридичному факультеті нашого університету.

Із цьогорічними випускниками була проведена розмова про перелік конкурсних предметів та прохідні бали, роз’яснено умови вступу на 2015 рік та початок вступної компанії в університеті, перспективи працевлаштування і міжнародні програми, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу.

Цікавили також матеріальна база, переваги здобуття вищої освіти, як студенти можуть реалізувати себе в науковій, професійній діяльності та можливості реалізації своїх творчих здібностей в художніх колективах, приймати участь у конференціях та конкурсах як на факультеті так і в університеті, розвивати себе у спортивних секціях. Була надана інформація про бібліотечний фонд і юридичну клініку, де студенти за підтримки викладачів отримують досвід, надаючи громадянам соціально-вразливих верств населення безоплатну правову допомогу.
     

 Завдячуючи набутим професійним навичкам, випускники юридичного факультету мають значні успіхи в практичній діяльності і працюють в органах державної влади, судах, органах прокуратури, правоохоронних органах та успішно ведуть юридичну практику, зокрема в аграрному секторі економіки та галузі земельних ресурсів.
        Учні цікавилися обсягом держзамовлення, в яких розмірах кращі студенти отримують стипендію, соціально-побутові умови в студентських гуртожитках університету.

На завершення, було зазначено, що університет - це велика родина де кожний студент, як своя дитина, не залишається обділений увагою і має можливість розвиватись як особистість, а викладачі обов’язково допоможуть у розвитку кожному студенту.
 

Дуже вдячна гарному та теплому прийому директору школи Войтенко Марії Віталіївні та заступнику директора з виховної роботи Гарматі Любові Павлівні, вчителям Новобасаньської школи.


Наталія Поліно,
кафедра цивільного та господарського права

 

 

 

 


 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook