СТЕЖИНАМИ НУБіП

5 червня 2023 року
02 червня 2023 року студенти ВСП "Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" спеціальності 206 Садово-паркове з метою ознайомлення зі спеціальністю Садово-паркове господарство відвідали кафедри ННІ лісового і садово-паркового господарства.
Цікаву екскурсію ботанічним садом провів завідувач кафедри Марчук Юрій Миколайович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, академік ЛАНУ, заслужений працівник сільського господарства, відмінник лісового господарства України. Юрій Миколайович розповів студентам про особливості роботи кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції; ознайомив з науковою діяльністю, продемонстрував матеріально-технічну базу кафедри. Окрім цього студенти мали можливість відвідати лісівничо-просвітницький центр, де ознайомилися з лісовим біорізноманіттям, дерев'янистими рослинами різних регіонів України, флорою та фауною лісових луків, боліт та узлісь, приладами та матеріалами для лісової та садово-паркової галузі.
Крокуючи коридорами університету, гостинно зустріли студентів на кафедрі ландшафтної архітектури та фітодизайну. Завідувач кафедри доктор біологічних наук, професор Колесніченко Олена Валеріївна провела екскурсію аудиторіями кафедри, розповіла про особливості навчання на спеціальності 206 Садово-паркове господарство. Піхало Олеся Віталіївна, кандидат сільськогосподарських наук, продемонструвала випускні графічні проєкти, познайомила з гуртковою роботою, розповіла про перспективи роботи майбутніх фахівців садово-паркового господарства.
Завідувач навчальної лабораторії Гуржій Роман Віталійович провів цікаву екскурсію у музеї лісових звірів і птахів ім. проф. О.О. Салганського, де розповів про історію створення музею та зібрану колекцію звірів та птахів.
Студенти залишилися дуже задоволені відвідуванням кафедр НУБіП.
Руслана ТАТАРЧУК, викладач
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook