Вступна кампанія 2023: – виїзний «День відкритих дверей» у Пустоварівці

17 травня 2023 року
Прекрасний профорієнтаційний захід – виїзний «День відкритих дверей» колектив НУБіП провів сьогодні в селі Пустоварівка Сквирської громади Київщини.

  Зініційований директором ТОВ «Агрофірма «Колос» Леонідом Центилом, який нещодавно очолив Раду роботодавців університету, і повністю підтриманий місцевою владою, він зібрав школярів з 27 шкіл тутешньої громади. Наш травневий «День відкритих дверей» справді видався ледь не родинним, настільки душевною і теплою видалася атмосфера на шкільному стадіоні, де він проводився.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Кожен факультет чинний представив тут свої експозиції, що зібрали свою зацікавлену аудиторію.
  Відкриваючи дійство, Сквирська міська голова Валентина Левицька, представила регіон, підкресливши: він – аграрний і потребує кваліфікованих фахівців саме аграрного сектора. А саме таких і готують у НУБіП, тож шлях тутешньої молоді – саме у голосіївський виш.

 

  Леонід Центило підтримав цю думку. А хто-хто, як не він, краще знає про якість підготовки у нашому університеті! Сьогодні в навчально-науково-виробничому інноваційному центрі, що створений на базі ТОВ «Агрофірма «Колос», проходять практики студенти університету, які теж завітали на гостину. Його резюме: НУБіП – один з найкращих вишів щодо якості підготовки фахівців і наявності сучасної навчальної бази, що включений в найпрестижніші світові і національні рейтинги і має поширені міжнародні зв’язки.

 

  Ректор Станіслав Ніколаєнко представив школярам та їх батькам університет, його історію і потенційні можливості: НУБіП готує якісних спеціалістів з усіх напрямків, необхідних українському суспільству, зокрема аграрної і природоохоронної сфери. Очільник університету коротко спинився на основних напрямках діяльності нашого колективу, в першу чергу тих, що можуть зацікавити потенційних абітурієнтів. А це можливість отримання подвійних дипломів, численні міжнародні зв’язки і відповідні практики, навчання в закордонних університетах партнерах, навчальні програми, за якими можна отримати найсучасніші знання. І згадав про патріотичне виховання, якому в університеті приділяється дуже велика увага, і підтримку Збройних Сил України. На потреби ЗСУ наш колектив вже спрямував більше 30 мільйонів гривень. Та найкращою рекламою університету стало те, що серед відмінників його навчання сьогодні дуже багато студентів зі Сквирщини. Так що це найкращий приклад тутешнім потенційним абітурієнтам.

 

  На особливостях вступної кампанії 2023 року увагу акцентував відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.

  Про культурно-просвітницьку діяльність розповідала завідувачка кафедри культурології Ірина Майданюк, а про спортивне життя – завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко

  Станіслав Ніколаєнко вручив подяки НУБіП Валентині Левицькій, Леоніду Центило, заступниці голови Сквирської громади Валентині Бачинській, директору пустоварівської школи Галині Волкотруб, начальниці відділу культури сквирської міськради Світлані Клебанівській.

 

  У творчій програмі взяли участь викладачі і студенти кафедри культурології – її завідувачка і душа колективу Ірина Майданюк, народний артист Роман Рудий, заслужений артист Віктор Кавун, Тетяна Симоненко та Ірина Литвиненко, а також талановиті аматори Данило Волков та Уляна Гринь, танцювальний колектив Сквирського міського будинку культури.

 

  А спортивною окрасою свята став виступ збірної команди НУБіП з чирлідингу.
  Свято вийшло на славу! Недарма ж, Максим Петриченко, хоча ще поки дев’ятикласник і до вступу ще далеченько, але вже практично визначився і з вишем, і з фахом – в першому випадку це НУБіП (до речі, тут уже вчиться його старший брат), у другому – швидше за все енергетика (адже росте в сім’ї енергетиків).

Йордана Курганевич,
студентка 1-го курсу спеціальності “Журналістика”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook