Колектив Промислового інституту сільськогосподарських машин міста Познань (Польща) сумує з приводу смерті Дубровіна Валерія Олександровича

5 лютого 2015 року

     Вчена рада, дирекція та всі працівники Промислового інституту сільськогосподарських машин міста Познань (Польща)

висловлює глибокі співчуття ректору Станіславу Ніколаєнку, колективу університету

та поділяє смуток у зв’язку зі смертю директора технічного ННІ Дубровіна Валерія Олександровича


     Як зазначає генеральний директор Тадеуз Павловскі, професор Валерій Дубровін був гарним другом для інституту та протягом багатьох років співпрацював із ним. Його внесок у реалізацію різноманітних наукових проектів – вагомий і не втратить свою значущість. Особливої уваги заслуговує проект використання рослинних масел для виготовлення палива.
     

     Професор Дубровін доклав чимало зусиль до проведення міжнародних наукових конференцій центральних та східноєвропейських інститутів сільськогосподарського машинобудування. Цьогоріч відбудеться вже 9-та за рахунком конференція. Її оргкомітет, членом якого був Валерій Олександрович, планує провести в Північно-західному інституті агротехніки та електрифікації Російської академії сільськогосподарських наук (Санкт-Петербург, Росія). Прикро, що ця зустріч відбудеться без участі Дубровіна Валерія Олександровича. Але світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.


Ольга Наконечна

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook