ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ!

10 травня 2023, 14:45

 У квітні 2023 р. студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» брали участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Для студентів, досвід участі такого роду заходах, був дещо новим. Однак, не дивлячись на всі перепони та складнощі воєнного часу, студенти отримала високі бали та призові місця!

Так, за підсумками І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» Коробко Сергій зайняв 2 місце з роботою на тему: «Морфобіологічна характеристика щуки та її промислове значення в Кременчуцькому водосховищі». Науковий керівник: доктор філософії, старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології Аліна Макаренко.

Анастасія Борисюк посіла 3 місце з роботою на тему: «Структурно-функціональна характеристика планктонних угруповань о. Світязь Шацького НПП». Науковий керівник: кандидат с.-г. наук, доцент кафедри гідробіології та іхтіології Меланія Хижняк.

Кафедра гідробіології та іхтіології гордиться студентами-переможцями та їх науковими керівниками!

 

Вітаємо наших переможців, бажаємо натхнення та ще більших здобутків у майбутньому!!!

Дякуємо ЗСУ за те, що день за днем наближають нашу Перемогу і за те, що маємо можливість працювати у вільній Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

Колектив кафедри гідробіології та іхтіології

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook