НДІ електроенергетичних систем звітує про наукову діяльність

10 грудня 2014 року

     На виконання наказу ректора від 31 жовтня 2014 р. № 1211 про підготовку звітів про НДР за поточний рік та згідно з розпорядженням директора Науково-дослідного інституту електроенергетичних систем О.М. Береки від 7 листопада 2014 р. № 3/11 в інституті відбулось заслуховування проміжних і заключного звітів за результатами проведених наукових досліджень по темах, які виконувались у 2014 р. за рахунок коштів державного бюджету: «Розробка теорії побудови системи управління агропромисловим виробництвом з біотехнічними об’єктами і особливостями природних збурень» (керівник – проф. В.П. Лисенко); «Розробка теорії структурно-параметричного синтезу гібридних систем електроживлення та їх інтеграції до розподільних мереж в сільських регіонах» (керівник – д-р техн. наук В.В. Козирський); «Розробка методів застосування електрофізичних процесів в біотехнічних системах електротехнологічних комплексів АПК» (керівник – проф. О.М. Берека).

     На засіданні головував доктор технічних наук О.М. Берека, були присутні члени комісії професори Л.С. Червінський, В.Г. Горобець, А.В. Жильцов, доцент О.В. Гай та ін., представник науково-дослідної частини Т.П. Хільченко, співробітники кафедр.

 

    З доповідями виступили керівники науково-дослідних робіт та виконавці окремих завдань професори В.В. Козирський, О.М. Берека, доценти В.М. Штепа, А.В. Петренко. Свої зауваження і пропозиції висловили члени комісії.    

     Засідання пройшло у жвавому обговоренні результатів проведених досліджень, у кінцевому підсумку звіти було рекомендовано схвалити і рекомендувати до затвердження на проблемній вченій раді НДІ електроенергетичних систем.

 

Поздняков Ігор,

головний метролог НОВ НДЧ

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook