Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму НУБіП України урочисто привітав магістрів з врученням дипломів

28 грудня 2021 року
       23 грудня 2021 року ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України урочисто привітали та вручили дипломи 90 магістрів зі спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування» і 073 «Менеджмент» за освітніми програмами: «Управління інноваційною діяльністю», «Дорадництво», «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом».
 
 
  
    З вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук.  У своєму виступі він привітав магістрів із підтвердженням своєї кваліфікації та отримання диплому. У сучасному світі необхідно продовжувати освіту й саморозвиток, не зупинитися, отримавши диплом,  постійно оновлювати свої знання, ставити перед собою високі цілі й їх досягати.
 
    Привітали випускників також директор ННІ Олена Ковальова, директор благодійного фонду НУБіП України Євген Томін, заступник директора ННІ  Тереза Микицей, завідувач кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергій Приліпко.  Кожен з них у вітальному слові висловив надію, що сьогоднішні випускники розлетівшись по всіх куточках України, рознесуть отримані в славетному університеті знання і навички, які спираючись на мудрість, добро і людяність наших випускників проростуть щедрими сходами нових, успішних, результативних, продуманих реформ в державному управлінні та успішними інноваційними проєктами.
  
  
   Здобуваючи вищу освіту, магістри-випускники змогли протистояти складним життєвим, економічним та, навіть, коронавірусним викликам. Вже стало гарною традицією ННІ неперервної освіти і туризму, що біля третини його випускників залучають до навчання й отримання другої вищої освіти своїх колег, друзів, знайомих.
 У свою чергу, випускники вдячні Університету за діючі освітньо-професійні програми, які дозволяють навчатися, отримуючи фахові компетентності та одночасно їх реалізувати у своїй щоденній професійній діяльності. Випускники переконані, що необхідність навчання у дорослому віці є очевидною, щоб завжди бути конкурентоспроможним й швидко адаптуватися до умов змінного ринку праці. Саме в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України існують освітньо-професійні програми зі спеціальностей для отримання вищої освіти, відповідна матеріально-технічна база та високий рівень професійності науково-педагогічних працівників факультетів та ННІ університету для навчання чи перенавчання дорослих. Надзвичайно зворушливо було чути від поважних випускників, що університет дав їм нові можливості, відкрив «нове дихання» для кар’єрного зростання.
     Зі словами вдячності до Національного університету біоресурсів і природокористування України, до дирекції ННІ неперервної освіти і туризму, професорсько-викладацького складу звернулася випускникниця за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Світлана   Шевеленко. Вона висловила ствердну думку, що диплом випускника НУБіП України та отримані знання дозволять системне здійснення публічного управління та проведення державного врядування на відповідних рівнях діяльності кожного з випускників.
     Від магістрів за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю» до слів вдячності університету і його професорсько-викладацькому складу долучилася староста Анастасія Ясна. Вона подякувала від імені випускників денної та заочної форми навчання за спеціальністю «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» за якісне навчання та неоціненний досвід участі у наукових конкурсах, всеукраїнських олімпіадах.
Колектив ННІ неперервної освіти і туризму щиро вітає випускників із отриманням дипломів та бажає міцного здоров’я, успіхів і натхнення впроваджувати набуті знання і навички для зміцнення держави, її ресурсного потенціалу через стратегічні і тактичні інноваційні управлінські підходи і рішення! Нехай повсякчас супроджують їх щедра доля, вірні друзі, наснага та невичерпна енергія!
 

 

Олена Ковальова,
директор ННІ,
колектив ННІ неперервної освіти і туризму
Фото: Тихонович Анастасія

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook