Онлайн профорієнтаційна зустріч кафедри готельно-ресторанної справи та туризму з учнями 11 класу НВК №240 «Соціум» м. Києва

25 жовтня 2021 року
       Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України провела онлайн зустріч на платформі Teams з учнями 11 класу НВК №240 «Соціум» м. Києва. Учні мали нагоду познайомитись з роботою навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму, поспілкуватись з керівництвом кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, а також викладачами кафедри.

       Завідувач кафедри Левицька Інна Ванадіївна, доктор економічних наук, професор ознайомила майбутніх абітурієнтів із головними завданнями діяльності кафедри серед яких є створення сучасного науково методичного та інформаційного забезпечення дисциплін. Доцент кафедри Попова С. Ю. розповіла про наявність належної матеріально-технічної бази та співробітництво з туроператорами і туристичними агенціями, а також сучасними закладами готельно-ресторанного господарства.

      Викладачі кафедри розповіли учням про забезпечення якісної підготовки спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» основою яких є виробнича практика, яку студенти проходять у сучасних готелях і ресторанах України та за кордоном (Словаччина, Туреччина, Болгарія, Греція, Італія, Німеччина та ін.)
     Зустріч пройшла у чудовій атмосфері, діти отримали відповіді на всі запитання.
     Дякуємо керівництву НВК № 240 «Соціум» за співпрацю!
Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook