Гостьова лекція «Оперативна пам’ять з точки зору програміста» від Senior Software Engineer компанії Software MacKiev Богдюка Миколи

September 14, 2021

У суботу, 11 вересня, до нас на факультет інформаційних технологій завітав Микола Богдюк, який працює на посаді Senior Software Engineer у компанії Software MacKiev (CMK).

Послухати лекцію на тему «Оперативна пам’ять з точки зору програміста» зібралися студенти 2-го курсу, що навчаються за спеціальностями «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерні науки». Долучилися і студенти інших спеціальностей нашого факультету, яких цікавить розробка програм.

Під час лекції Микола Богдюк навів багато цінної інформації щодо організації оперативної пам’яті, формування структур для роботи з пам’яттю, вирівнювання даних, управління бінарними файлами, роботи зі стеками тощо. Студентам продемонстровано не лише презентація, а і написання програми та її виконання безпосередньо в середовищі MS Visual Studio на мові С/С++. Вони могли побачити, як створити програму, що управляє оперативною пам’яттю, у режимі реального часу.

Інформація, що була студентам наведена, дозволить поглиблено засвоїти і методи програмування на мові С/С++, і отримати професійний підхід щодо управління оперативною пам’яттю.

Ми щиро дякуємо Миколі Богдюку і чекаємо його знову!


 Голуб Белла,
завідувач кафедри комп'ютерних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook