Увага! З понеділка 22 березня університет переходить на дистанційне навчання. Зміни графіку освітнього процесу на 2-й семестр у зв’язку із загостренням пандемії

March 22, 2021
НУБіП України
Рішенням ректорату від 18 березня 2021 року внесено зміни до графіка освітнього процесу в 2 семестрі 2020-2021 н.р. у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації.

     Для студентів 1 курсу бакалаврату та 1 року магістратури продовжено навчання за очною формою до 21 березня, а подальший освітній процес проходитиме в дистанційному форматі.
     Для студентів бакалаврату 2 та 3 курсів навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до завершення семестру.

     Для студентів бакалаврату 4 курсу та 2-3 курсів скороченого терміну навчання (випускних курсів) – навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до 9 квітня, а з 12 квітня розпочинається навчання в очному форматі до завершення семестру.
     Для студентів 2 року навчання магістратури (освітньо-наукової програми підготовки) – навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до 9 квітня, а з 12 квітня розпочинається навчання в очному форматі до завершення семестру.

     Літня екзаменаційна сесія 2020-2021 н.р. буде проведена згідно графіку, залежно від варіанту навчання очно або дистанційно.
     З метою посилення практичної підготовки студентам 2-3 курсів (не випускних) продовжено тривалість 2 семестру 2020-2021 н.р. на 2 тижні – з 17 по 28 травня 2021 р. для виконання лабораторних та практичних занять в очному форматі. Літня екзаменаційна сесія у них розпочнеться з 31 травня 2021 року.

     Рекомендовано керівникам відокремлених структурних підрозділів, керівникам підрозділів університету (окрім ремонтно-будівельної бригади) перейти з 20 березня по 9 квітня 2021 року на роботу в дистанційному режимі з урахуванням специфіки роботи підрозділу. Для цього керівникам визначити працівників, які здійснюватимуть необхідні функції для забезпечення діяльності кожного підрозділу університету.

     Проректорам, директорам ННІ, деканам факультетів, керівникам відокремлених структурних підрозділів, керівникам підрозділів у період з 20 березня по 9 квітня 2021 року здійснювати постійний контроль за проведенням дистанційного навчання, дотриманням правил пожежної безпеки, охорони праці, безперебійної роботи всіх мереж живлення та життєзабезпечення підрозділів університету.

     У випадку зміни епідеміологічної ситуації, рішень Головного державного санітарного лікаря України, рекомендацій МОН України та інших чинників, що впливають на життєдіяльність колективу університету, можливе внесення відповідних змін до графіка освітнього процесу.


Віктор Шевчук,
начальник навчального відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook