Факультет ІТ поглиблює співпрацю з роботодавцями у галузі мережевої інтеграції: компанія NETWAVE

March 2, 2021

Факультет ІТ вже кілька років співпрацює з компанією Netwave – спеціалізованим мережевим інтегратором, яка має більше 400 реалізованих масштабних проектів. Керівник технологічного напрямку роботи компанії Андрій Ротач – надійний партнер нашого факультету.

Практичний досвід, яким щедро ділиться Андрій Ротач з викладачами кафедри комп’ютерних систем і мереж, студентами спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», дає можливість забезпечити освітній процес на більш якісному рівні.

Підготовка фахівців, які б відповідали потребам ринку, є основним завданням кафедри і факультету. Ми цінуємо той час, який фахівці Netwave приділяють обговоренню освітніх програм факультету, навчальних планів, а також поліпшенню матеріально-технічної баз факультету. 

24 лютого відбулася чергова зустріч з Андрієм Ротачем, у якій брали участь декан факультету Олена Глазунова, завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж Валерій Лахно, заступник декана Андрій Блозва. Під час діалогу було обговорено багато питань співпраці. Зокрема, обговорили можливості щодо проходження виробничої практики, введення нових дисциплін до навчальних планів, уточнили перелік обладнання для навчального кіберполігону. Пан Андрій познайомився з новинками матеріально-технічного оснащення кафедри комп’ютерних систем і мереж.

Пан Андрій Ротач провів зустріч із студентами першого року навчання спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», поспілкувався на тему сучасних мережевих технологій, перспектив розвитку майбутнього фахівця у цій галузі. Студентів та здобувачів наукового ступеня зацікавила можливість стажування у компанії, можливості подальшого працевлаштування, вимоги до кандидатів та напрямки, у яких їм необхідно розвиватися. 

Студенти активно задавали питання, дискутували з нашим гостем. У підсумку всі студенти зрозуміли, що без постійної наполегливої праці над вивченням фундаментальних та професійних дисциплін успіху в обраній професії досягнути практично неможливо!

Пан Андрій неодноразово рецензував курсові та дипломні проекти наших випускників і залишився задоволеним темами та якістю виконаних проектів. Тому цього року ми розширюємо нашу співпрацю і запросили пана Андрія бути головою екзаменаційної комісії з підсумкової атестації наших бакалаврів з комп’ютерної інженерії. Це буде справжня перевірка на професіоналізм не лише для наших студентів, а і їх дипломних керівників!

Блозва Андрій,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook