Екологічна продукція від кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

February 21, 2020
НУБіП України

     Якщо хто призабув, то пора йому нагадати, що солоний огірок, виготовлений за технологією засолу в діжці, – то необхідність і окраса пізньозимового і ранньовесняного столу!

       Кафедра технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика реалізує свою екологічно чисту продукцію за ціною 50 грн. (без вартості банки) і 74 грн. (із банкою).

      Запрошуємо усіх по швидше придбати консервовану продукції, щоб потім не картали себе, що не встигли та спізнилися!

Катерина Корнійчук,
завідувач НВЛ переробки плодів та овочів 
кафедри технології зберігання переробки та стандартизації 
продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook