Спортсмени НУБіП України підкорюють вершини «Піднебесної»

December 22, 2019
Провінція Гуанчжоу, Китайська Народна Республіка
Закінчується спортивний рік. Напередодні новорічних свят в багатьох країнах світу проводяться різноманітні спортивні змагання, святкові легкоатлетичні пробіги, марафони.
 
21 грудня 2019 року у Китайській провінції Гуанчжоу відбулися легкоатлетичні естафетні змагання - Естафета кохання «Естафетний марафон громадського добробуту у водному районі Хаїджу»

     Дистанції 44 км і 21 км долали команди складені з 4 осіб незалежно від статі та віку учасників (https://mp.weixin.qq.com/s/J2nYgqIEKrDFFSWcpwCUag).


   
    Нещодавно делегація міста Гуандон відвідала НУБіП України, а тепер із зворотнім візитом гідно представляє Україну у Китаї спортсменка нашого університету Олександра Пархоменко, аспірантка за спеціальністю теорія та методика навчання, одна з провідних спортсменок університету.

 

     2 місце на дистанції 21 км естафетного напівмарафону зайняли представники клубу радіоспорту з міста Гуандон в складі  інтернаціональної команди з чотирьох дівчат: Олександри Пархоменко, 1-ий етап (м. Київ, НУБіП України), 2-ий етап Анастасії Годунової, (Росія), 3-ий і 4 етапи китаянки Фенг  Ву, Іджун Чен (персональні опікуни-перекладачі Олександри і Анастасії на час їх перебування у Китаї), номер команди Т0030.

 

     Район змагань:

     Олександра - старший тренер дорослої збірної команди України зі спортивної радіопеленгації, Анастасія - як і Олександра багаторазова призерка чемпіонатів світу зі спортивної радіопеленгації, дівчата на запрошення радіоклубу з міста Гуандон перебувають на навчально-тренувальному зборі і паралельно викладають молодим китайським спортсменам з різних радіоклубів провінції спортивне орієнтування, спортивну радіопеленгацію, англійську мову.

     Тижнем раніше Олександра зайняла 1 місце на легкоатлетичному трейл-пробігу по горах на дистанції 12 км серед жінок.

      А тим часом надійшла приємна звістка з Київської міської державної адміністрації. За результатами виступів на чемпіонатах, кубках світу, Європи, України кожного року в Києві визначають кращих спортсменів і тренерів. Однією з кращих спортсменів Києва 2019 року з неолімпійських видів спорту визнано Олександру Пархоменко, заслуженого майстра спорту України з радіоспорту, майстра спорту України зі спортивного орієнтування. Вручення відзнак відбудеться 23 грудня 2019 року в IQ бізнес-центрі (Печерськ, м. Київ). Олександра вже третій рік поспіль удостоюється цієї відзнаки, що є високим досягненням спортсменки нашого університету!

Вітаємо Олександру та бажаємо успішно представляти наш університет на спортивних змаганнях в Україні та за кордоном і успішно захистити дисертацію у 2020 році!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook