Випуск магістрів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

December 20, 2019

   19 грудня 2019 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся випуск магістрів денної та заочної форм навчання. Загалом цього дня дипломи магістрів отримали 173 особи, з них 102 особи заочної і 71 – денної форми навчання. Кваліфікацію магістра лісового господарства отримали 116, садово-паркового господарства – 41, деревообробних та меблевих технологій – 16 осіб.

     Розпочалося свято зі звернення до випускників директора ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Петра Лакиди, який передав вітальні слова від ректора університету і побажав випускникам високих професійних досягнень, завжди пам’ятати про свою «Альма-матер» і закликав постійно навчатися й надалі, зокрема, і в аспірантурі університету. До привітань долучилися також Голови екзаменаційних комісій проф. Петро Яворовський і проф. Сергій КовалевськийПетро Яворовський відзначив високий рівень захистів магістрів-лісівників і побажав випускникам миру й добра. Сергій Ковалевський побажав магістрам, щоб завдяки їхнім зусиллям життя в Україні стало значно кращим.

  

  

     Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська відзначила, що кафедра пишається своїми випускниками, і побажала усім бути здоровими й щасливими. Заступник голови ради роботодавців ННІ, генеральний директор «АККО Інтернешнл» Ігор Мельникзапевнив випускників, що їх чекають на виробництві, і відзначив грамотою й подарунком випускницю спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» Інну Середу.

  

     Завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер закликав випускників радувати високими досягненнями своїх батьків і викладачів інституту, не марнувати можливості і робити добро. Завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Андрій Білоус побажав магістрам бути переможцями в житті.

  

     Випускниця спеціальності «Садово-паркове господарство» Анна Вабищевич щиро та емоційно подякувала колективу інституту, адміністрації університету та усім, хто пройшов шлях навчання разом із випускниками. Бурхливими оплесками магістри подякували за постійну турботу про них працівникам дирекції Інні Бобошко, Ларисі Романцовій та Оксані Ралко.

  

     Студент 3 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства, студентський мер Києва Микола Кучерявий подарував випускникам цікаву пісенну композицію.

  

     Звернувся до випускників з вітальним словом також заступник директора ННІ Олександр Соваков, який вручив грамоти відмінникам навчання, спортсменам, громадським активістам та іншим випускникам, які брали активну участь в науковій роботі, художній самодіяльності тощо.

  

  

     А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Випускникам заочної форми навчання дипломи вручав директор ННІ Петро Лакида. Під бурхливі оплески аудиторії дипломи магістрів денної форми навчання вручив лісівникам Петро ЯворовськийСергій Ковалевський – фахівцям садово-паркового господарства, а Олена Пінчевська – магістрам-деревообробникам.

Професійних досягнень, сімейного достатку, миру і натхнення, дорогі випускники!

В. Свинчук, А. Спірочкін, О. Соваков,
заступники директора 
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook