ЗУСТРІЧ ДЕКАНА ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СЛОВАЦЬКОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В М. НІТРА ГОРСЬКОЇ ОЛЕНИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

March 22, 2019

 У рамках візиту декана факультету економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м. Нітра Олени Горської до НУБіП України, 21 березня 2019 р. було проведено зустрічі як на факультеті з деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою, так і зі студентами.

Проф. Горська представила студентам університет, зупинившись детальніше на факультеті економіки та менеджменту. Вона відзначила, що їхній факультет є найбільшим з поміж інших в університеті, де навчається близько 2000 студентів, з яких 80 міжнародних студентів.
   Цікавим було дізнатись багато інформації про можливості для українських студентів навчатись паралельно в словацькому вузі, зокрема за програмами подвійних дипломів між їхнім вузом та НУБіП України. При цьому вона наголосила на можливості співпраці в рамках міжнародної магістерської програми Бізнес-економіка, де студенти матимуть можливість окремі семестри навчатись в Словацькому аграрному університеті в м. Нітра, а інші в НУБіП України. Також проф. Горська зупинилась на тому, що концепція програми подвійних дипломів може бути запроваджена і на рівні підготовки бакалаврів.

   Студенти з цікавістю слухали проф. Горську, а після завершення презентації відбулась жвава дискусія з питань, що пов’язані з навчанням, можливістю отримання стипендії, подачею документів та інші.

  Ефективна співпраця економічного факультету НУБіП України та факультету економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м. Нітра підтвердилась минулорічним відбором на навчання у осінньому семестрі дев’яти студентів нашого університету. Серед них: один студент другого курсу - Владислав Шпичак; сім студентів четвертого курсу – Анастасія Клюй, Віталій Лобода, Богдана Матуся, Яна Павленко, Жанна Павленко, Олександр Романенко, Людмила Сорочук; одна студента першого року навчання в магістратурі – Ірина Товстенко. Дані студенти навчались протягом семестру, що надало можливість студентам отримати знання та досвід.

Сподіваємось на тісну співпрацю у навчальному та науковому напрямках між факультетом економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м. Нітра та економічним факультетом НУБіП України.

 Оксана Макарчук
заступник декана з міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook