Призери конкурсу «Харчові Технології 2019»-студентки факультету харчових технологій відвідали виставку солодощів та кондитерства ISM-2019 в Кельні (Німеччина)

February 12, 2019
Köln Messe, Messeplatz 1, 50679 Cologne, North Rhine-Westphalia, Germany

Галина Терновик та Ольга Шахворостова - студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України повернулися з  найграндіознішої виставки солодощів та кондитерства ISM 2019, яка відбувалась в Кельні (Німеччина)  27- 31 січня 2019 року, і з радістю діляться своїми враженнями.

Галина Терновик: «Потрапили ми туди, завдяки конкурсу Фонду Бориса Колеснікова «Харчові Технології 2019», 1 тур якого відбувався в нашому рідному університеті на початку навчального року, де потрібно було пройти тестові завдання та два теоретичних питання. У фінал вийшло з нашого вишу 8 чоловік. Вже в Національному університеті  харчових технологій ми представляли свої проекти, зокрема мій - це «пекарня-кав’ярня «Підтримка» сімейного типу, для людей з фізичними особливостями». 

Хто б міг повірити, що тоді, виступивши  наприкінці о 18:00, я  опинюся серед 30 переможців! Приз – подорож на найбільшу дивовижну виставку солодощів, в країну яку я так люблю!

В  Кельні ми провели 4 чарівні дні. Хоча в перший день він і зустрів дощем, та це не зупинило нас перед пізнавальною екскурсією по визначних місцях: Кельський собор, визначні площі, Музей парфумів( будинок Фаріна) та зустріч з підготовкою до їхнього найголовнішого дійства Карнавалу - «Свято без меж».

  

У 2-3-ий день ми потрапили на виставку солодощів та кондитерства ISM 2019, яка просто поглинула нас із головою.

 

Її різнобарвність та неосяжність даного ремесла, де нам випала нагода ознайомитись із новинками не лише продуктів, а й технологій приготування солодощів. В Музеї Шоколаду ми відчули на смак усі стадії приготування шоколаду: від звичайної шоколадної маси до ніжного молочного шоколаду. 

 

 

Це надзвичайний досвід! І не лише як відвідування виставки такого формату! Це можливість поближче самим побачити усю велич даної справи, пройнятися мотивацією, натхненням та любов‘ю до свого діла! Ми тепер знаємо смак найспражніх солодощів! 

Вірте у себе та частіше приймайте участь у різних конкурсах, адже ви нічого не втратите, якщо прикладете трішки більше зусиль та праці! А нові емоції завжди окриляють!!!». 

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології
м‘ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook