У доросле життя: випуск магістрів ННІ лісового і садово-паркового господарства

21 December 2018, 18:07

21 грудня 2018 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся урочистий випуск магістрів денної форми навчання. Дипломи магістрів отримали 70 осіб, які навчалися за вісьмома магістерськими програмами. Випускників лісового господарства було найбільше – 39 осіб, садово-паркового господарства – 27, деревообробних та меблевих технологій – 4.

Розпочалося свято вручення дипломів із вітального слова директора інституту Петра Лакиди, після чого зі словами привітання до випускників звернулися голови екзаменаційних комісій та завідувачі кафедр. Так, завідувач кафедри дендрології і лісової селекції Юрій Марчук, побажав випускникам не зупинятися на досягнутому і надалі постійно розвиватися. Бути успішними, здоровими, не втрачати жодних можливостей у житті побажав випускникам завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер.

Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Віктор Свинчук побажав випускникам високих професійних досягнень, мирного неба та завжди пам’ятати про свою «alma mater». Випускниця Марина Кирик від імені всіх магістрів подякувала викладачам та адміністрації університету за отримані ґрунтовні знання та можливість розвиватися і навчатися в передовому вітчизняному закладі. Роки навчання назавжди залишаться палким спогадом у серці кожного випускника, адже тут вони знайшли справжніх друзів і наставників, здобули знання, які відкриють багато можливостей і дозволять займатися улюбленою справою.

Заступник директора ННІ Олександр Соваков звернувся до випускників не лише з привітаннями, а й відзначив почесними грамотами студентів, котрі досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, громадській, спортивній і культурно-масовій роботі. А далі для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Під бурхливі оплески аудиторії Петро Лакида і Анатолій Кушнір разом із диспетчерами інституту Ларисою Романцовою і Оксаною Ралко вручили омріяні дипломи кожному випускникові.

Завершилося свято музичними привітаннями: талановитий студент спеціальності «Лісове господарство», Микола Кучерявий та випускник (2017 року) спеціальності «Садово-паркового господарства» Руслан Суржок виконали для магістрів ліричні та сповнені оптимізму пісні.

Бажаємо випускникам успіхів у всіх починаннях!

Заст. директора ННІ лісового і садово-паркового господарства
В. Свинчук,
О.Соваков

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook