На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершили роботу акредитаційні комісії

December 14, 2018

      Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 06.12.2018 р. № 2409-Л та № 2411-Л у період з 12 по 14 грудня 2018 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів проходила акредитація двох освітньо-професійних програм «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

    Члени експертних комісій у складі завідувача кафедри технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин Білоцерківського національного аграрного університету, доктора сільськогосподарських наук, професора Віталія Бомка, професора кафедри розведення сільськогосподарських тварин і зоогігієни Вінницького національного аграрного університету, доктора сільськогосподарських наук, професора Романа Чудака, завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Одеського державного екологічного університету, доктора сільськогосподарських наук, професора Павла Шекка та завідувача кафедри водних біоресурсів Національного університету водного господарства та природокористування, доктора біологічних наук, професора Василя Сондака познайомились з матеріально-технічною базою як університету, так і факультету.

 

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко на зустрічі з членами комісії коротко розповів по університет та його можливості, стан справ та перспективи розвитку.

 

      Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк представив загальну інформацію про факультет та розповів про підготовку магістрів освітньо-професійних програм «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

    Потому експертні комісії впродовж 3 днів відповідно до напрямку роботи відвідали профільні кафедри та ознайомилась з навчально-методичним забезпеченням, науково-дослідною діяльністю кафедр, сучасними навчальними лабораторіями факультету.

  

  

      Експерти відвідали захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів і констатували високий теоретичний рівень підготовки студентів, актуальність та сучасність тем магістерських робіт.

     У ході експертизи комісії проаналізували подані матеріали стосовно фактичного стану кадрового, матеріально-технічного, інформаційного та навчально-методичного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців та їх відповідності установленим законодавством вимогам.
     Також в ході проведення експертизи для студентів випускного курсу було проведено контрольний зріз знань, результати якого показали високий рівень як теоретичної, так і наукової підготовки випускників.

     На завершення роботи експертна комісія Міністерства освіти і науки України склала експертні висновки і відзначила спроможність факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Вітаємо колективи кафедр факультету з успішною акредитацією освітньо-професійних програм!

Експертний висновок ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Експертний висновок ОПП «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура»

Вадим Кондратюк, 
декан факультету 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook