Асистент кафедри філософії Чорноморденко Д.І. провів культурно-виховну роботу зі студентами факультету КД

27 November 2018, 16:16

27 листопада асистент кафедри філософії Чорноморденко Д.І. провів культурно-виховну роботу зі студентами факультету конструювання та дизайну, спеціальності БЦІ відвідавши "Музей вторсировини" при Київському виробничо-заготівельному підприємстві (базі-заводі) "Київміськвторресурси".

Захід був пов'язаний із прагненням популяризувати серед молоді раціональне ставлення у поводженні з побутовими відходами, спонукати формуванню екологічної свідомості - аналізувати проблеми, що пов’язані зі сміттям та власною роллю в них.

Також захід був спрямований на виховання відповідальності студентської молоді у ставленні до природи і формуванню наукового світогляду в цілому.

Студенти залишилися задоволені екскурсією отримали багато позитивних вражень, дізналися нове, мали можливість поспілкуватися з представником від підприємства - паном Сергієм та одержали відповіді на свої запитання.

Під час екскурсії студенти отримали можливість познайомитися буквально з кожним із експонатів музею, який їх зацікавив, а також вільно зробити фото з будь-яким із них.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook