Дарина Омельченко і Анжеліка Резніченко: студенти гуманітарно-педагогічного факультету своїм прикладом переконали обрати для навчання НУБіП

November 4, 2018

     Миронівські школярки Дарина Омельченко і Анжеліка Резніченко – дівчата цілеспрямовані, активні і дуже цікаві в спілкуванні, тож і спеціальність обрали відповідну: соціальна робота.

  • Чому саме такий вибір?

     – По суті, ми його зробили вже кілька років тому, адже в школі опікуємося соціальним сектором, обидві – в учнівському комітеті «Юнікс» і організуємо заходи не тільки у нашій школі, а й в Миронівці та районі.

  • Які саме?

     – Щотижня проводимо патріотичні флешмоби. На подвір’ї школи намалювали карту України і, залежно від тематики, учні своїм вбранням, беручи стрічки, кульки тощо «розфарбовують» її. Останнім часом підняли непросту і болючу тему булінгу, адже твердо переконані: кожен школяр має почуватися комфорно і безпечно. Організовуємо і свята – новорічні вечірки, різні тематичні вечори тощо. Головне правило: шкільне життя повинне бути цікавим!

  • Чому обрали НУБіП?

     – Почнемо з того, що університет просто чудовий і дуже сподобався. Але навіть не це головне. Переконали студенти гуманітарно-педагогічного факультету, які нас приймали. Показали, як цікаво вони живуть, скільки можливостей мають і своїм запалом просто надихнули. Тож ми свій вибір зробили – тільки НУБіП!

Розмовляла Ірина Білоус

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook