Землевпорядна спільнота України провела свято спорту і активного відпочинку в НУБіП

May 14, 2018

         У НУБіП посилено йде підготовка до 120-річчя університету. Завершення ремонтних робіт, наукові заходи, визначення кращої академічної групи у номінаціях…
        Проте, всім відомо: хто добре працює, той й добре відпочиває! Так вважають декан факультету Тарас Євсюков та голова ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України» Анатолій Полтавець. Саме з цією метою було проведено футбольне свято на факультеті землевпорядкування, яке зібрало чотири команди: збірну Головного управління Держгеокадастру в місті Києві, команду ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», команди викладачів і студентів факультету землевпорядкування. До речі, усю організацію на себе взяла студентська організація факультету на чолі з Андрієм Аксьоном та його заступником Євгенієм Лазаренком.

 


        Боротьба за перемогу була напруженою і цікавою. І хоч непрофесійним футболістам інколи бракувало спортивної майстерності Ліонеля Мессі, але не бракувало прагнення до перемоги. Веселий настрій і спортивний запал супроводжували гравців і вболівальників протягом змагання, яке проводилося за круговою системою.


        Забігаючи наперед, футбольний турнір подарував глядачам чимало емоцій. Команди розуміли, що грають для вболівальників, відповідно і забули, що таке нудний футбол без голів та небезпечних моментів.
       У фіналі зійшлися найсильніші – команда Головного управління Держегеокадастру в місті Києві та їхні колеги на ринку праці в майбутньому – студенти факультету землевпорядкування НУБіП України. Все ж таки досвід взяв верх над юністю з рахунком 4-0. Але не можу не зазначити, що вагомий внесок у перемогу чемпіонам вніс цьогорічний випускник факультету землевпорядкування, гравець збірної НУБіП – Сергій Мацапула, який до всього ж став кращим бомбардиром турніру, а сьогодні він головний спеціаліст управління Держгеокадастру у м.Києві.


      Почесні третє і четверте місце розділили гравці ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України» та викладачі факультету землевпорядкування відповідно.
      Крім цього, кращим голкіпером визнано доцента кафедри управління земельними ресурсами Руслана Тихенка, улюбленцем глядачів - асистента кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олексій Новіков, а от кращим гравець турніру - Олександра Нестеренка, голову Кіровоградського осередку ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», який і отримав спеціальний приз – унікальну футболку з логотипом 120-річчя НУБіП України.

 


      Зауважимо, що захід було проведено на штучному полі для міні футболу в НУБіП. Тож окрему подяку хотіли б висловити завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку за організацію неупередженого суддівства і надану можливість землевпорядникам позмагатися на футбольному майданчику, а студенткам і студентам факультету землевпорядкування за цікаві музичні паузи, глядачам і вболівальникам – за активну підтримку.


   

     Найцікавіше було дізнатися за кого вболівала студентка 1 курсу факультету землевпорядкування Вікторія Стародуб, адже сьогодні у спортивному бої зійшлися команди, де грає її батько Віктор Стародуб – капітан команди-переможниці, команди, в склад якої входить декан факультету і викладачі, а також студентська команда.

 

 

 
     «… Безперечно чудова гра, дуже сподобалось, танцювала під час музичних пауз для всіх, а за кого вболіваю – не скажу, бо попереду ще сесію здавати»
       

Свято спорту та активного відпочинку вдалося, землевпорядна спільнота України продовжила святкування вітаннями з нагоди 120-річчя НУБіП на влаштованому роботодавцями пікніку!

Доцент кафедри земельного кадастру Наталія Мединська
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook